PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Google Siteme Durdukyere Virüslü Diyor

VeLi33
26/05/2007, 20:47
Her keze merhaba

Arkadaşlar ben bitane eğlence sitesi yaptım içeriğinde virüslü dosya filan yoktu ama biri forumda bi crack mı ne paylaşmış onda virüsvarmış ama rapidde tabi dosya bide giriş sayfasında bisürü toplist kodu vardı google'de siteme bibaktım busitenin içeriği bilgisayarınıza zarar vere bilir yazmış bende gereksiz toplistleri kaldırdım 5 - 6 tane bana faydası dokunan toplist bıraktım o virüslü crack ı sildim ama hala google virüslü sitediyor bunu googleden nasıl kaldıracağız? veya sitenin virüslü kodlarını, bölümünü nasıl bulabilirim?

Sitem : eftik.net
Google: www.google.com.tr/search?hl=tr&q=www.eftik.net&btnG=Google%27da+Ara&meta=

perlci
26/05/2007, 21:24
Google bence iyi yapmış. Bundan sonra daha dikkatli olursunuz.
Bu sorun zamanla çözülebilir, hemen kaldırmazlar. Artık kaldırılmasını bekleyeceksin,başkada yolu yok.

Sam Orpheus
26/05/2007, 23:01
Her keze merhaba

Arkadaşlar ben bitane eğlence sitesi yaptım içeriğinde virüslü dosya filan yoktu ama biri forumda bi crack mı ne paylaşmış onda virüsvarmış ama rapidde tabi dosya bide giriş sayfasında bisürü toplist kodu vardı google'de siteme bibaktım busitenin içeriği bilgisayarınıza zarar vere bilir yazmış bende gereksiz toplistleri kaldırdım 5 - 6 tane bana faydası dokunan toplist bıraktım o virüslü crack ı sildim ama hala google virüslü sitediyor bunu googleden nasıl kaldıracağız? veya sitenin virüslü kodlarını, bölümünü nasıl bulabilirim?

Sitem : www.eftik.net (http://www.eftik.net)
Google: www.google.com.tr/search?hl=tr&q=www.eftik.net&btnG=Google%27da+Ara&meta= (http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=www.eftik.net&btnG=Google%27da+Ara&meta=)

Öncelikle Türkçemizi güzel kullanalım..

1) "Her keze" yalnış kelime hemde çok yalnış kelime..

2) İlk cümlende eğlence sitesi olduğunu söyledin anladım

3) Aşağı doğru şöyle bir cümle kullanmışssın "Viruslu cracki sildim ama hala viruslu site diyor."

bence senin siteni arama kriterlerindende silmesi gerekliydi,
boşver kalkmasın bugün viruslu dosya paylaşılıyorsa sitende,
yarında paylaşılır,öbür günde paylaşılır.

dersen ki bu beni alakadar etmez;soruma cevap vermedin diye,
önce siteni temizle sonra google amcalarına bir mail at durumu bilgilendir,
ilerleyen zamanlarda tekrar kontrol et,eğer olmamış ise tekrar mail at.
bu döngü böyle akar gider.

VeLi33
27/05/2007, 06:56
@Orpheus (http://forum.ceviz.net/member.php?u=67962) neden bu kadar sert tavır aldığını anlayamadım evet eğlence sitesi ama forumda başka içeriklerede yer verdim program paylaşım bölümü gibi adam program paylaşmış programın linkinin altınada crack'ın linkini koymuş ben napayım görünce sildim. Ben cevize virüs bi program veya trojan gibi bişiler koysam googlenin cevizi arama kriterlerinden atmasımı gerekir?

cappytoi
27/05/2007, 07:46
@Orpheus (http://forum.ceviz.net/member.php?u=67962) neden bu kadar sert tavır aldığını anlayamadım evet eğlence sitesi ama forumda başka içeriklerede yer verdim program paylaşım bölümü gibi adam program paylaşmış programın linkinin altınada crack'ın linkini koymuş ben napayım görünce sildim. Ben cevize virüs bi program veya trojan gibi bişiler koysam googlenin cevizi arama kriterlerinden atmasımı gerekir?

cevizde bu tip şeyler genelde en geç 1 saat içinde yok edilir.

Mingitau
27/05/2007, 08:58
Veli33 okman yazman varsa bu işi çözersin. Google da yazıyo nasıl hallolacağı.

"srkn"
27/05/2007, 12:20
Bu hata durduk yere çıkmaz. Toplistlere üye olmuşsundur, bu şekilde de zararlı toplistlerden biri bulaşmıştır. Mümkün olduğunca sitene js kodu eklememeye çalış.

Meteryus
27/05/2007, 13:31
evet eğlence sitesi ama forumda başka içeriklerede yer verdim program paylaşım bölümü gibi adam program paylaşmış programın linkinin altınada crack'ın linkini koymuş ben napayım görünce sildim.
bu zaten doğru bir yaklaşım değil, illegal içerik ekleyen kullanıcınınz bile olsa sitenizdeki içerikten sorumlusunuz.

VeLi33
27/05/2007, 14:35

Bende 2 gün içinde sildim

Sam Orpheus
29/05/2007, 14:17
söylediklerimin arkasındayım,
google bot affetmez.

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=google+zararl%C4%B1+site&btnG=Ara&meta=

şöyle bir aramadaki sonuçlar işini görür umarım.

Revlis
30/05/2007, 08:21
ilk iş herkes kelimesini doğru yazalım.. hatta mümkünse ayırmayalım. Sonra artık modası geçmiş ve google ın nefret ettiği giriş sayfası olayını sitemizden kaldıralım. Güzel bir de şablon bulalım sitemize.

dkoksal
30/05/2007, 09:51
Diğer arama motorlarında durumun ne olduğunu merak ettim açıkçası. Sadece google mı virus uyarısı vermekte?

Sam Orpheus
31/05/2007, 14:25

bazen 1 dakikada yok edildiğine şahit oldum :)

sis651
02/06/2007, 17:03
Diğer arama motorlarında bilmiyorum fakat Google sayfanızın html kodlarında yatan zararlı kodları bile görünce mail atmaktan çekinmiyor. Böyle bazı sitelere rastlamıştım. Sayfalarındaki zararlı kod kısmını silince durum düzeliyordu.