PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : image ready de yazı büyültme efkti

_insan_
19/07/2003, 22:27
merhabalar

İmage ready de 12pt olan bir yazıyı 48pt getirmem gerek aradaki frame leri tamamla dediğimde yazının opacity sini sıfrıdan 100 kadar getiriyor yani yoktan var ediyor.

Benim istediğim yazıyı 12 pt den 48 pt olana kadarki frame leri oluşturmak ? Bunu görüntüye aksetmek

Bana yardımcı olursanız sevinirmm hemde Çoooooooooooookk
Teşekkür edrim kolay gelsin
Not

"Yaparken şöyle yapıyorum 12 pt lik yazıyı kopyalıyorum elimde 2 tane 12 pt lik frame oluyor sonra son frame i 48 pt getiriyorum ve 12 pt lik frame gelip twain animation frame tıklayıp 5 fram lik görüntü yap diyyiyorum ama olmuyor "

Zerzevat Adam
19/07/2003, 23:32
image ready'de hiç animasyon yapmadım eğer Flash olsaydı

layerın özelliğini "shape motion" yapardın... sonra ilk frame'e küçüüğünü koyardın tabi bu ilk layer F6'lık layer ve arada F5lik boş layerlardan ve sonuna F6lık büyümüş yazının bulunduğu layer olurdu

fatihhayri
20/07/2003, 13:05
bence image readey ile hiç uğraşma direk flashla yap.

her yönüyle kazanç sağlarsın.

_insan_
20/07/2003, 14:17
Flash bilmiyorum image ready de yardımcı olursanız sevinirim

Zerzevat Adam
20/07/2003, 16:48
Bak eğer istediğin şey ==> Animasyon / Banner

ise

FLASH

imageredy'de kullanılır ama orada hiç öyle rahat çalışamazsın uzmanı olmadan....

Flash çokta zor değil..
Ve bir kere başladınmı devamı geliyor ve unutulmuyor...
Benim buralarda olmamın sebebi komik flash animasyonlar, pokeimam onları görünce hırs yaptım flash öğrendim işin komiği ilk animasyonu animation shop'ta yapmıştım...

_insan_
21/07/2003, 09:31
Ömer BALYALI tamam seni anlıyorum ama şu an flash ı kurcalıyacak zamanım yok çok haklısın daha kolay olabilir ama benim imageraedy den bilmediğim birşeye yönelip uğraşmam vakit kaybıdır. Senin söylediğini boş kaldığım bir gün uğraşmaya başlarım ama söylediğim gibi image ready de bu yardım almak istediğim konuyu daha önceden yapıyordum ama şimdi unutmuşum.

Lütfen bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim