PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : TEMEL'E ANNESiNDEN MEKTUP

Adrenalin
19/07/2003, 17:31
Sevgili oglum Temel,
Senin hIzlI okuyamadIgInI bildigim için bu mektubu yava$ yava$ yazIyorum.
ArtIk, senin büyük $ehre gittigin sIrada ya$adIgImIz evde ya$amIyoruz. Baban bir gazetede, insanlarIn ba$Ina genellikle evlerinin 2 km civarIndaki bölgelerde kaza geldigini okumu$; o yüzden ta$IndIk. Sana yeni adresi veremiyorum çünkü yeni evimizde bizden önce oturan hem$ehrilerimiz, ta$InInca adresleri degi$mesin diye kapI numarasInI söküp götürmü$ler.
Bu evde garip bir çama$Ir makinasI var. Geçen gün içine 4 gömlek koydum, çalI$tIrmak için duvardaki zinciri çektigimden beri bir daha o gömlekleri görmedim.
Geçen hafta sadece iki kez yagmur yagdI. ilki 3 gün sürdü; ikincisi ise dört gün.

Benden istedigin yelegi postaya verdim, ancak halan, o koca dügmelerle paketin çok agIr olacagInI söyledi; o yüzden dügmeleri kopartIp yelegin cebine koyduk. Orada bulabilirsin.
Sevgiler,

Annen
(Safinaz)

NOT : Sana biraz da para gönderecektim ama zarfI bir kere yapI$tIrmI$ bulundum.

:)

Zerzevat Adam
19/07/2003, 17:55
Okumadım ama birşey söyleyeceğim;

İnternette, gazetelerde, kitaplarda, dergilerde bir sürü fıkra var...

Şiir var hikayeler var....

BT ile ilgili makale varmı? Ya da istediğiniz bir anda zorlandığınız takıldığınız birşeyi soracak biryer varmı ve anında cevap gelecek?

Şu hayata dair kapansa'da olur aslında ya da kurallar gelsin...

Fıkra, şiir fln bence yeri değil çünkü internette yığınla site var...

Hatta oralarında forumları var....

Biz buraya sohbet etmeye geldik tamam ama ben burda en ufak bir soru sordum ki hala cevabı gelmedi siz buna karşılık HAYATA DAIR...

Eğer gerçekten herkes fıkra şiir vs istiyorsa şurada bir başlık altına herkes linkleri yazsın yada admin@omerbalyali.com a mail atsın...

Ben hepsinin tek başlığa yazarım fıkra okuyacak olan şiir okuyacak olan da oraya girer tıklar...

Şimdi ben sevdiğim bütün şiirleri şarkıları güzel sözleri resimleri sizinle paylaşsam olur mu?

De ki "METALİGA dinneyin şu şargısı deh$et" ee tamam da herkes istediğini dinler istediğini de dinlemez...

Ama şunu canı gönülden isterim "PHOTOSHOP kullanın şu özellik dikkat çekici" , "Dreamweaver kullanın" , "PHP'ye geçin" ,"ASP.net = E-Ticaret" böyle tartışmalar olsun arasında geyikte gelir ama fıkra zart zurt..........

Kimseye karşı değil herkese duyuru olarak söylüyorum....
Bir tane başlık açacağım bugün bakalım hele biraz tam olarak toparlıyayım diyeceklerimi....

Hadi Eyvallah

Adrenalin
19/07/2003, 18:23
Onlar için PC dergileri var Türkiyede böyle şeyler beklemen için çok erken daha interneti bırak bilgisayarı tanıyan kaç insanımız var? Bir gazetenin satışı ile bir bilgisayar dergisinin satışı aynı mı? Yada dahada ileri gidersek bir 18+ dergisi ile bir gazetenin satışı aynımı ? Türkiye daha çok yol katedmeli ki senin dediklerin gerçekleşsin. Her okulda bilgisayar olmalıki insanlar teknolojiyi kuyruğundan da olsa izleyebilmeli.
Türkiye nezaman ki bilim adamına değer verirse ozaman herşey değişir. Türkler amerikalarda değilde türkiyede olunca herşey değişir. Bunlarla kafa yormak yerine gülmeyi tercih ederim.

redial
21/07/2003, 08:46
Biseyler yapmayi denesen efendi?

murats
21/07/2003, 09:36
evet adrenalin bence dedıklerı dogru bende aynı seyı yapıyordum.Ama cılkı cıktı.Bıranda msj sayım artmıs.1 gune dusen msj 29 olmus.Bıraz daha bılgı paylasımı olması daha ıyı olur heralde bılmıyorum ne kadar yardımcı oluruz.Ama bıldıgımızı verelım

Adrenalin
21/07/2003, 17:41
Bilgi paylaşmak konusunda yeterli bilgim yok. Oldukcada yardımcı oluyorum bir güne değil bir haftaya düşen mesaj sayım 29 değildir. Okadar sorun sa birdaha yazmam :|

ASA
21/07/2003, 18:24
@Adrenalin;
http://forum.ceviz.net/member2.php?action=addlist&userlist=ignore&userid=751

@OmerBalyali;
http://forum.ceviz.net/member2.php?action=addlist&userlist=ignore&userid=*

Omer arkada$im hem boyle laflar ediyorsun, hem de kullanici bilgilerinde hobi olarak "Aylaklık, Denyoluk, Boş Konuşma, PİYEÇPİY, AM I SQL?" yazmi$sin. Kendi kendinle celi$kiye du$me, istersen bir sure forumdan uzak kal ozle, istersen bu bolume bir daha girme, istersen beni de ignore et.

Ama ne kendi huzurunu kacir, ne ba$kalarinin huzurunu boz boyle ufak $eyler icin.

:cool:

Adrenalin
21/07/2003, 21:10
ASA :) Ocal.net'te az çekmedin benden. Bu yüzden seni çok seviyorum...

Zerzevat Adam
21/07/2003, 21:17
İlan-ı Aşk :p