Tam Sürümünü Görmek İçin : Python / Ruby Hosting
DeliPenguen
22/05/2007, 22:47
Python, Django, Ruby başta olmak üzere birkaç framework destekleyen bir sunucu açmayı düşünüyorum. Aslında şimdi de var ama şimdiki deneme maksatlı. İlk aşamada panel vs. olmadan yalnızca web hosting ve e-posta sunucusu olarak hizmet verecek. Ne dersiniz?
Simdi elinde olan bu sunucuyu test edemedik. Bu yuzden hic birsey demiyoruz.
ADSL'in de yayginlasmasiyla birlikte zaten cok yogun olmayan sitelerim icin evdeki/isteki kendi makinelerimi kullaniyorum. Bu nedenle soz konusu teknolojiler ilgimi cekiyor ve kullaniyor olmama ragmen bunlari destekleyen hostlarla ilgilenmiyorum
ADSL'in de yayginlasmasiyla birlikte zaten cok yogun olmayan sitelerim icin evdeki/isteki kendi makinelerimi kullaniyorum. Bu nedenle soz konusu teknolojiler ilgimi cekiyor ve kullaniyor olmama ragmen bunlari destekleyen hostlarla ilgilenmiyorum
minimum baglantimizin ne kadar olmasi lazim? birde ayni anda kac kullanici kaldirir bu baglanti. (atiyorum vBulletin forum kurulu.)
Mingitau
23/05/2007, 18:32
2048/512 hattınız olduğunu düşünürsek, 512/8 = 64 KB/s hzınız var 1 vBulletin Sayfasını 300 KB dersek optimal durumda 1 sayfa ancak 5-6 sn de transfer edilecek. Dial-up kullanan kullanıcılarınız varsa olabilir!
django destekli host konusuyla ilgileniyorum, eğer uygun fiyat ve yeterli bir hizmet olursa host alabilirim, uzun vadede aldığım bant genişliğini / dosya paylaşım limitini arttırabilirim.
(Konuyla ilgileniyorum, ileride olabilir)
özellikle python ile ilgileniyorum. ancak acemi ile aynı fikirlere sahibi!
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.