PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : 256 MB RAM'i 512 MB Gösterebilir miyim??

webchi
20/05/2007, 19:20
merhaba ben dreamweaver cs3 ü kurmak istiyorum fakat ille de 512 RAM istiyo. setup dosyalarının ayarlarını xml dosyalarından düzeltmeye çalışıyorum ama başka yerden de kontrol ediyo olabilir.en iyisi 512 olarak gösterip kurulumdan sonra 128 göstermek olacağını düşündüm.böyle bir şey mümkün mü?mümkün ise ne yapmam gerekiyor??

zbahadir
20/05/2007, 19:36
merhaba ben dreamweaver cs3 ü kurmak istiyorum fakat ille de 512 RAM istiyo. setup dosyalarının ayarlarını xml dosyalarından düzeltmeye çalışıyorum ama başka yerden de kontrol ediyo olabilir.en iyisi 512 olarak gösterip kurulumdan sonra 128 göstermek olacağını düşündüm.böyle bir şey mümkün mü?mümkün ise ne yapmam gerekiyor??

Sanmıyorum bir yolu olduğunu ama emanet bir ramla kurulum yapabilirsiniz. Emin değilim ama bazı programlar oluyordu ramı fazla göstermek için RamBooster gibi, bi deneyin isterseniz.

Sam Orpheus
20/05/2007, 21:49
göstermen bile yardımcı olmayacaktır,hakikaten xp li bir makinaya sahipsen eğer,
deneme bile çok kötü bir halde çalışır,çalışırkende tad alamazssın.

inan bana o çileyi çekmemek için 20 $ falan kıyıp 2.el bir ram bile almalısın.

istanbuldaysan eğer ikinci el piyasası içinb Ulus Pc diye bir yer var mecidiyeköyde orayı öneririm fena bir yer sayılmaz,nüfus cüzdanı uygulaması bir garip nedense :)

webchi
21/05/2007, 14:54
ben de alacağım ram ama kısa bi süre için almam mümkün değil yardımınız için sağolun

Revlis
25/05/2007, 22:48
kurulmuş halini kopyala bilgisayarına belki çalışır :)

Sam Orpheus
26/05/2007, 09:05
kurulmuş halini kopyala bilgisayarına belki çalışır :)

paket programlar kurulurken regedit gibi yerlerde kayıt tutmuyormu,mağlum kurulmuş halini aldığında sorunlarla karşılaşabilir.

bir örneğini ben yaşamıştım; çalıştığım şirkette Microsoft Auto Route diye harita programı vardı 1 tane lisans ve kurulum cd\dvd side yoktu.

Networkten kopyaladım C:\Program Files\Microsoft AutoRoute dizinini kendi makinama,
ne isterseniz kayıt öğeleri bulunamadı gibi hatalar almaya başladım Map Drive yapmayı denediğimdede aynı sorunla karşılaşmıştım.

----------------------------------
kurulu halini kopyalamak da kalıcı bir çözüm olmasa gerek. @ tabiki çalışamaz diye birşey yok,hiç denemedim flash de ama kanatimce çok zayıf. :utangac:

Revlis
26/05/2007, 10:08
öyle tabi ama çalışan da çalışıyor az program , oyun çalıştırmadım öyle .. o yüzden denemesinde problem yok :D