PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : boyle ınsanlar kalmadı

murats
17/07/2003, 16:34
bir gun ıkı kardesın babası olur kucukken tarlalar onlara kalır ve tarlaya bakmak zorunda kalırlar.neyse buyurler ve cocuklardan buyuk olanı evlenır.aksam ıs bıttıgınde topladıklarını ıkıye boler ve ıkı kardeste kendı haklarına dusenı hanlarına gotururlermıs.kucuk olanı gece yarısı abım evlendı
nasıl olsa ben tek kısıyım deyıp bır kac tane cuvalı gızlıce abısının hanına bırakır.Abısıde 1 kac gun sonra "ya nasıl olsa benım cocuklarım var o tek basına ne malı var ne mulku "deyıp gece yarısı o da ona her dun bır kac cuval bırakır bu boyle yıllarca surer.en sonunda bırbırlerını gorurler va gulmeye baslarlar.ama gozlerındekı yası saklayamazlar.sonra bırbırlerıne sarılıp aglamaya devam ederler

boylelerını tanıyanlarınız var mı turkıyede

murats
17/07/2003, 16:41
bir de italyada
bır cay ocagında olay gecıyor.
Oraya gelen musterıler caycıya "2 cay 1'i askıya"dıyor mesela 2 cay ıcıyor bı 3 cay parası oduyor.bır baskası gelıyor 3 cay ıcıyor 4 cay parası oduyor.caycı da bu askıları not edıyor
sonra fakır bırı gelıyor cebınde parası olmayan bırı mesela
ıcerı gırerken "BANA ASKIDAN BIR CAY" dıyor.
ıste elın oglu bole

redial
17/07/2003, 17:37
@murats
mailbox imda spams diye bir klasor var, ve gun icinde, hic istememe ragmen 100 ile 200 arasi "tavuk suyuna corba' serisinden alinmis hikayeler vs ler geliyor.
---
@genel
Ceviz.net'in temelinde bilisim var, it var, teknoloji var. ceviz.net'in forum.ceviz.net'in proje.ceviz.net'in varolus sebebi, ulkemizdeki bilisim camiasina bir bulusma noktasi saglamak, bilgi alisverisinde bulunmak, uretmek... Adina diger seyler dedigimiz bu bolum ise mevcut yazilim donanim vs gibi kategorilere sigdiramadigimiz seyleri paylasmak icin var... Ve zaten bu yuzden en altta duruyor...

Amacim kimse bu bolumu kullanmasin demek degil. Bu zaten kimsenin haddine de degil. Ama ozellikle genc arkadaslardan istedigim, kendi gelecekleri icin, (biz fosiller torunalra hesap vermek adina biseyler yapiyoruz artik) ceviz.net'in diger bolumlerine de en az bu bolum kadar ilgi gostermeleri, ogrenmek ve ogretmek icin, ortaya birseyler cikarmak icin caba harcamalari...

murats
17/07/2003, 19:47
bunlari yazarak bir kusur isledim ozurdilerim benim yanlizca boyle seylere ilgim vardi sizinle paylasayim dedim forumun adi hayaa dair oldugu icin.ben oteki forumlarida kullaniyorum genelde sorularim oluyor.

Ansugo
17/07/2003, 21:11
Özür dilemeeee!

murats
17/07/2003, 21:25
bana aciklama yap ne demek ozur dileme
hayata dairin formunun amaci nedir.
okumassan okuma kardesim
bani eski avatarima cevirme

Sahin
17/07/2003, 23:58
Hadi askıdan birer çay için arkadaşlar iyi gelir ;)

Ansugo
18/07/2003, 00:54
Gereksiz yere özür dileme diyorum.

redial sana bir yanlış davranışından dolayı öyle şeyler söylüyor değil çünkü. Sana tavsiye veren bir kişiden (redial) neden özür dileyesin?

HunTER
18/07/2003, 12:20
Redial belkıde soylenmesı gereken herseyı soylemıs.. Benım ustune ekleyebılecegım pek bısey yok.. Ama ozetle bende dıger tum bolumler sınek avlarken bu bolumde uc gunde 150 mesajın yazılmasından rahatsızlık duyanlardanım..

Ama bu rahatsızlıgı yanlıs anlamayın.. Olay aslında ılgı alanlarındakı farklılık.. Benım ıstedıgım PHP bolumunde daha cok soruyla karsılasmak, daha cok soruna cozum aramak yada sorunum oldugunda cozebılecek bırılerını bulmak..

Bı baskası ıcın aynı durum Donanım, yada Isletım Sıstemlerı bolumunde gecerlıdır.. Yada Hayata Daır.. Ama tum bunlar olurken amactan sapmamamız gerektıgını de unutmayalım.. Yukarda da soylendıgı gıbı bu sıtenın varolus nedenı "bılısım" alanında turk ınsanına bı paylasım alanı saglamak.. Dahası yok..

murats
18/07/2003, 12:56
tamam hunter anlasıldı amacım olayı saptırmak degıldı bıldıgınız gıbı.sıtenın ıcersınde durdukca amacı anlamaya basladım.tesekkur ederım ,

DesigneR
18/07/2003, 13:19
Teşekkür etmeee!

:D :D :D şakaydı.. (delircek çocuk :super: )

Gurhan
18/07/2003, 18:40
yafs bu iş bilgisayara başlamak gibidir hepimiz önce oyun ile başladık sonra oyunda yetmemeye başladi ve devami geldi formdada herkez burda başliyor sonra yetmiyor...
valla murat'i tanirim bi kere delirdiğini hatirliyorum zavallı serkan :D