PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Google reklamları ile ilgili bir sorun...

Kirkk
16/05/2007, 18:54
Tüm meta tagları tanımlamamıza rağmen, aramalarda bir türlü siteyi gösteremiyorum. İlginç bir sorun var, yaptığım şeyleri ve detayları daha sonra buraya yazarım...

.goldengateapart.com

turker
16/05/2007, 19:08
sitede içerik yok, herşey resim...

Kirkk
16/05/2007, 19:33
Evet o detayları yazacağımı söylemiştim, yeni geldim daha kusura bakmayın, konuyu açıp bilgi vermeden gittim...

Sitenin eski halinde resim dışında text de vardı fakat onları silip böyle tek parça resim yapmışlar. Eski sayfayı google indexlemiş fakat eski halini incelediğimde meta taglar tanımlı değildi.

Bu resimli haline keywords ekledim ve tanımladım ve google web master tools dan google index ine ekledim. (ekleyeli 3-4 gün oluyor, büyük ihtimal bu yüzden,biraz zaman alıyor çünkü bildiğim kadarıyla)...

Aklıma şöyle bir çözüm geldi , sitenin en altına görünmeyecek kadar küçük puntoda tatil ve otel ile alakalı yazılar eklesem işimizi görür diye düşünüyorum.

Sizce işe yarar mı ?

(biraz acele açılan bir konu oldu, hatalardan ve verdiğim bilgi eksikliğinden dolayı özür diliyorum)

WizardOfOz
16/05/2007, 19:43
Öyle bişey yapmanı tavsiye etmem şahsen.Genelde siteyi banlıyolar böyle durumlarda diye biliyorum.Resimler sabit kalmak zorunda diyosan bence yapılabilecek pek bişey yok en fazla title yada alt bçlümlerini doldurursan belki işe yarar.

Virtuozzo
16/05/2007, 21:29
Keywordsüzlük kadar keywordün fazlası da zarardır.
Aşırı derecede fazla keyword ve meta taglarını arama motorları spam olarak algılayabilirler.
O nedenle yapman gereken en mantıklı şey resimleri metne çevir.
Hem siten daha hızlı açılır, hem de arama motorları tarafından incelenecek birşeyler bulunur.
Yoksa arama motorlarının resimleri okuma kabiliyetleri yoktur.
En fazla (o da varsa ki yok) resme atadığın alt tagına bakar sonra da çeker giderler.