PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : acil yardıma ihtiyacım var

hyigit
16/05/2007, 16:18
arkadaşlar dün corlde resim lerle çalışırken nasıl olsuysa fontlar kayboldu yazı tiplerinde fontlarım duruyor ama corelde yok olan bir kaç tane font var onlarda arpça ve şekiller olan fontlar sanırım ayarlar karıştı çıkamadım işin içinden kaldırdım yeniden kurdum olmadı sistemi geri yükledim olmadı eski çalışmalarımı açtıgımda yazı aynen geliyor açıyor ama yardımcı olursanız sevinirim örnek olarak bir de resim koydum yardımlarınız için şimdiden tşk ederim:garip:

G-Ö-L-G-E
16/05/2007, 16:35
Nevigatörden fontu yüklemen lazım. Nevigatörü ilk defa çalıştırıyorsan. Yükleme yapmak için ilerle komutları çıkar. Adımları takip ederek Fontların bulunduğu klasörü bul. Ve fontlar yüklensin. Yüklendikten sonra tekrar yüklenmesini istiyorsan bu sefer File > Fint Font dan yine klasör yolu belirterek fontlarını yükleyebilirsin. Daha doğrusu görmek için liste oluşturur. Yüklü olanlar işaretlidir. Sol tarafta. Yüklemek istediğim fontu burada bul. Sağ tıkla ve Instal yap. Sağ tarafa geçer. Sağ tarafta istemediğin fontları kaldırmak istersen sağ tıkla ve Unınstal yap. ... Kurdukların programda görünür ... Kaldırdıkların ise windowsdanda kaldırılır. Fakat silinmezler ...

hyigit
16/05/2007, 17:23
gölge teşk ederim uardım ların için yanlız ben nevigatör ne onu bilmiyorum affına sıgınarak yapmam gereken yolu zahmet olmazsa yazarmısın kafam davul gibi basmıyır:_((((

G-Ö-L-G-E
16/05/2007, 17:40
Estağfurullah. Bizimde acemilik dönemlerimiz oldu elbette ... Başlattan programlar ordan corelin klasörünü bul. Orada Ok işaretine benzer bir logo görürsün. Zaten İsmi yazılır. Nevigatör diye. Orada bulamazsan, Program Files, Corel, Corel11,. Program klasörü içinde bulabilirsin. Sorna çalıştır ve adımları izle ...

hyigit
16/05/2007, 19:17
tşk ederim gölge sayende haleettim çok teşkler

G-Ö-L-G-E
16/05/2007, 19:20
Önemli değil ... Herzaman burdayız ...

myunder
17/05/2007, 13:41
bence en iyisi suitcase kullan. böylelikle hem fonlatrın hepsi sistemde olmadığı için programlar kasmıyor hemde ikinci hdd den bile fontları sisteme anında yüklüyor