Tam Sürümünü Görmek İçin : GyTE ve Darıca' dan
Mingitau
17/07/2003, 04:02
Geçen Gebze' ye gitmem gerekti. Gitmişken okulun bilinmeyen yerlerinin fotolarını çekeyim dedim.:D(Tamam usta değiliz...) Birde Dudayev parkına doğru da gidince bunlar ortaya çıktı ;)
http://recipeletter.f2o.org/g_img/
Bakalım siz beğenecek misiniz?
Sayfaları ACDSee hazırladı. Ben dokunmadım:p
ACDSee'ye söyleyelim, böyle sayfalar oluştururken fotoğraf makinesinin markasını ve gerekirse detaylarını da eklesin :)
insanin okuyasi geliyor...
Predator
17/07/2003, 09:35
Fotoğrafçılık gerçekten çok güzel bir hobby, Ama iletişimde okuyan arkadaşlarımın , banyo derslerini falan düşününce iyuwwwww :)
Resimler güzel.
Mingitau
17/07/2003, 12:13
Zaten Dijital çıktı mertlik bozuldu :sus:
:kihkih:
Mingitau
17/07/2003, 12:18
Ansugo Zaten o yazacaktı da lamn sen napıyon beni rezil rüsva mı edecen derken ben sildirdim ona onları :p
Banyo olmamış pis bir fotoğraf asla iyi olamaz. Dijitaller gavur oğlu gavurdur :p
fatihhayri
17/07/2003, 13:57
GYTE nin yeni dağbaşındaki kampüsümü burası
Dağ başı diyorum çünkü merkeze(çarşıya) çok uzak.
Yeri güzel ama eski yeride güzeldi biraz düzeltseler daha iyi olabilirdi.
Resimler çok hoş :super:
Mingitau
17/07/2003, 15:38
Yok bura MuallimDAĞ değil bura Çayırova (çamurları ile meşhur :D), MuallimDAĞ da nerde böyle derin orman?... Çayırova da uzak sayılır merkeze insan yürüyüşüyle iki saat çeker herhalde.
Pehhhh....
Hizmetlilerden birinin yaptığı espri: "Ordakiler(Muallimköy) Kamer Genç kadar olamamış, ektiğimiz tüm çiçekler kurumuş." :kihkih:
Bu arada hangi yıllarda ordaydın?
Perl Dahisi arkadaşımız Ansugo demiş ki:
Banyo olmamış pis bir fotoğraf asla iyi olamaz. Dijitaller gavur oğlu gavurdur :p
töbe töbee ne kadar kaydırıyorsun olayı sankim altına ıslak sabun koyuyorsun :p
fatihhayri
17/07/2003, 16:51
Ben okumadım üniversiteden arkadşım orada arş. görevlisi biride yük. lis. yeni bitirdi. çevre müh. böl.
Yeni kampüs(MuallimDağ) görmediğim için sordum.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.