Tam Sürümünü Görmek İçin : 5.5 Mİlyon İŞsİzİ DÜŞÜnÜn
_Memur sendikalarının, son zamma karşılık “sokağa döküleceklerini” duyurduklarını anımsatan Erdoğan, “Nereye dökülürlerse dökülsünler. Ne memur karşıtıyım, ne işçi. Onlara canım feda. Onların sırtından siyaset yapanlar var. İdeoloji giydirmeye kalkışanlar var” diye konuştu.
_ _ _ _“Varsa vereceğiz, yoksa ne vereceğiz” ifadesini kullanan Erdoğan, şunları söyledi:
_ _ _ _“Bugün kamuda çalışan bir işçinin ortalama geliri 1 milyar lira civarında. Bizim bir zihniyetimiz var. Belediye başkanlığı dönemimizde de böyleydi. Belediye başkanlığı dönemimde yüzde 100, yüzde 150 zam yaptığımız dönemler oldu. Ama şu anda yok ki neyi vereceğiz. Bu yıl, ödenmesi gereken borç 73 milyar dolar. İşçi sendikaları da verebileceğimizden daha fazlasını istiyorlar. Bu parayı verirsek, ülke batar. 5.5 milyon işsizi neden düşünmüyorsunuz?”
---------------
Her nekadar bazı fikirlerim uyuşmasada kendisine oy vermesemde doğru söylemiş sonuna kadar katılıyorum.
thelastsamurai
17/07/2003, 01:36
Başbakanımızın sözünü ettiği 5.5 milyon işsizden birisi olarak ona tam destek veriyorum. ben özellikle şu sendikalara değinmek istiyorum. geçtiğimiz üçlü koolsiyonda gıkları çıkmayan adamlar bu hükümet döneminde aslan kesildiler. (gerçi aynı şey devletin diğer bütün kurumları için de söylenebilir ama). özellikle Kamu-Sen başkanı, ismini hatırlayamıyorum, geçtiğimiz dönemde iktidardaki bi siyasi partinin desteğini arkasını alarak Resul Akay ı geçip! başkan olduktan sonra geçen üçlü koolisyon döneminde sessiz sedasız köşesinde oturdu. ama hükümet değişince birden aslan kesildi. diğer bütün sendikalardan aynı veya en azından bana öyle geliyor.
Bazıları kızacaktır ama : Sendikacılık, hak etmeden hak ettiğini iddia etmektir.
Mingitau
17/07/2003, 03:59
Türkiye de öyle sanırım :p
@Ansugo
Başkası olsa kızardım ama sana kızamam :)
Seni kendi hâline bıraktım diyorsun yâni :)
:)
Mubnet işi biliyor.
Ansugo ile laf dalaşına girmek japon pilotlar ile it dalaşına girmek gibidir. (EAN, 2003)
Ansugo ile laf dalaşına girmek japon pilotlar ile it dalaşına girmek gibidir. (EAN, 2003)
Ne diyelim :)
@EAN
Aslında haklısın, o kadar abartılı olmasa da Ansugo ile laf dalaşına girmek tehlike arz edebilir :).Ama böyle dememin sebebi daha farklı.Yani Ansugo'yu karşıma almak istemiyorum çünkü; ben onun karşısında(karşı safhında) değilim.Tabii bazı fikir ayrılıkları olabilir.Bundan daha doğal ne olabilir ki :)
Benim hakkımdan Axion iyi geliyor eline sağlık :) Bir de bazen çok hızlı düşünüp cümleleri çeyrek bırakmasa :p
Orjinal mesajı gönderen Ansugo
Benim hakkımdan Axion iyi geliyor eline sağlık :) Bir de bazen çok hızlı düşünüp cümleleri çeyrek bırakmasa :p
Merak etme ben tekniği kaptım Axion'dan.. ;)
:D
Mingitau
18/07/2003, 00:50
Orjinal mesajı gönderen Ansugo
:kuuul:
Yaw naapalım düşünce hızımıza yetişemiyoruz :p
Bu arada Japon pilotlar artık kuzu gibi EAN ne yazık ki onlar da beleşçi olmuş takıyolar auto-pilot a it dalaşı bile auto, zaten şu makina icad oldu mertlik bozuldu, önemli olan manuel hareket ettirilen uçaklarla it dalaşı yapmak.
Ha bu arada Ansugo' da Nagazaki ve Hiroşima' dan kurtulan ender pilotlar arasında... :p
Gene pilot olup uçuyorsunuz bakıyorum :p
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.