Tam Sürümünü Görmek İçin : windowsun içindeki gizli yazılımı bilen var mı?
merhaba windowsun icinde bir yazılım varmıs ne yaparsan herseyi kaydedıyormus ama history yada tepm degıl ama ben bulamadım adını da bılmıyorum bu konuda bılgısı olan varmı acaba sadece microsoftta calısanlar bu programı bılıyormus. belkı aranızda vardır :) sıfresı standartmıs gercekten acıl olarak ogrenmem gerekiyor. simdıden tskler.....
Programin adi "tabloid". Program svchost.exe'ye bagli olarak calisiyor. Haliyle sonlandirmak mumkun degil. svchost'larin 4.cusune baglanmis durumda. Internette bagli olmadigimiz durumlarda islemci frekansi ile dalga yayarak bilgileri en yakin microsoft teknoloji merkezine ulastiriyor.
Professional
16/05/2007, 13:26
gercekten acıl olarak ogrenmem gerekiyor. simdıden tskler.....
Olmayan bir şeyi öğrenemezsin. Acil olarak da öğrenemezsin.
Delinin birisi kuyuya taş atması ve diğer insanların bunları çıkarma çabası..
scripter
16/05/2007, 13:40
Bilen birisi varsa da Bill Gates :)
windows un içinde belki vardır ama bunu bilenleri ortalıkta bulmak zorr...
"içinde kesinlikle yoktur" söz konusu olamaz; herhangi birisi windows'un tüm kodlarını gözden geçirdimi ?
Sabıt dıskımde olan bıten herseyı gozlemleyebılırım.. Sayet ortada olagan dısı bır sıskınlık yoksa boyle bır yazılım yoktur dıyebılırım..
Kaldı kı cok kafam atarsa ters muhendıslık ıle kaynagını dıdık dıdık de edebılırım.. Nıtekım bu kadar cok dusmanı olan bır fırmanın boyle bır hata yapması beklenemez..
Olsa sımdıye kadar bırı bulur, dunyayı Mıcrosoft'un basına gecırırdı cunku..
Virtuozzo
16/05/2007, 16:09
HunTER, katılıyorum.
Microsoft kendi kuyusunu kazacak kadar aptal olamaz.
Volkan Uzun
16/05/2007, 18:02
zonealarm ve antivirus yuklersen, onlar sorunu cozuyormus birde bu program sadece yasal olmayan kopyalarda varmis haberin olsun.
zonealarm ve antivirus yuklersen, onlar sorunu cozuyormus birde bu program sadece yasal olmayan kopyalarda varmis haberin olsun.
korsan windows kullanan arkadaşları güvenlikleri için Linux'a davet ediyorum.:kuuul:
(misyoner mode: on) :D
NeSeTWeB
16/05/2007, 19:44
Yasal olmayan kopyalarda diye birşey olabilir mi yasal olan kopya değil serial değilmidir ben mi yalnış biliyorum.
Birde böyle bir program olduğunu sanmıyorum (:
Volkan Uzun
16/05/2007, 19:48
yasal olmayan kopya olur, ms e bir dunya para verirsin, adam sana bir dvd yollar ya da sitesinden download link verir, catir catir is yerinde kopyalarsin ( sadece is yerine yukleme amacli ); bu yasal kopyalama, arkadasina da sevabina veriyim dersin, bu yasal olmayan kopyalama. seria number hep legal :)
linuxtada varmis bu program, kernel bile farkinda degilmis, ama farkina variyormus bazen o zaman panik oluyormus, panikten cikinca unutuyormus ne oldugunu.
Bence yoktur böyle bir program denildiği gibi olsa idi kendi kuyusunu kazardı ...
... linuxtada varmis bu program, kernel bile farkinda degilmis, ama farkina variyormus bazen o zaman panik oluyormus, panikten cikinca unutuyormus ne oldugunu.
öğrendiğim iyi oldu :kihkih:
O Linux'u paniğe sokan şeyi bi bulsam. :)
Benimki hiç panik yapmaz, çok soğukkanlıdır.
Sam Orpheus
20/05/2007, 22:32
arkadaşlar ne üzerine tartışıyoruz,
öncelikle neden bukadar korkuyorsunuz ?
önce windowslarda dendi bu olay sonra üstüne gidildikçe sadece kopyalarda dendi,lütfen yapmayın..
dünyayı yakından takip edin,eğer birileri sizden bilgi almak isterlerse bunu çok rahatlıkla yapacaklarına inanıyorum.
siyasi olarak takip ederseniz abdullah öcalanın yakalanma olayında NSA nın önemli rolü vardı,.
NSA, NCSA .. yok bilgileri gönderiyormuş..
kaç milyon kişi windows platformunda işlem yürütüyor,şuanda tekil olan bir firma kendi kuyusunu kazmaz,bir habere kendinizi bu kadar kaptırıpta asparagas haberin yayılmasına izin vermeyin.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.