Tam Sürümünü Görmek İçin : status bar
fatihhayri
16/07/2003, 15:01
selam arkadaşlar
ben winxp pro kullanıyorum.
windows explorer da status bar
devamlı kayboluyor. Ben nekadar
view-->status bar desemde
windows explorer'ı kapatıp açınca yine aynı sorunla karşılaşıyorum.
Bu işin kökten halli için yardımlarınızı rica ediyorum.
Predator
16/07/2003, 17:19
Emin değilim ama browserını kapatmadan önce alt tuşuna basıp kapatırsan sorun çözülüyor.
Alala ne mantığı var falan dersen açıkçası tam olarak bilmiyorum, Ama mesela linkleri shift kullanarak açtığın zaman bazen istemediğin boyutlarda açılıyor falan, istediğin boyuta getirdikten sonra alt ile kapatınca yeni açılan linkler en son alt ile kapattığın gibi açılıyor.Status barda olabilir. :)
fatihhayri
16/07/2003, 17:47
ilginç bir çözüm ama oldu.
ileride sorun çıkarmazsa güzel ve ilginç bir çözüm sağol
Predator
16/07/2003, 19:10
Eheeheh garip nasıl olduğunu ve neden olduğunu bilmiyorum ama işe yarıyor. Merak etme sorun çıkmaz ;)
fatihhayri
17/07/2003, 11:24
Güzel bir çözüm ancak bilgisayarı açıp kapayınca yine tekrarladı.:(
Predator
17/07/2003, 11:46
Hums.. bende yapmıyordu açıp kapayınca ctrl ile deneme ctrl + alt ile dene aynı şey. bakalım.
Bilgisayari Alt tuşuna basarak kapatmalısın :)
fatihhayri
17/07/2003, 13:26
şu an deneyemeceğim çaışıyorum.
ama boş bi zamanımda deneyeceğim.
Teşekkürler:)
Adrenalin
17/07/2003, 14:40
Bende kullanıyorum da. ctrl+n yapınca sadece kayboluyor onuda yapmıyorum :)
bir pencere üzerinde view - statusbar yaptıktan sonra
tools - folder options - view - apply to all folders yapmanız yeterli olacaktır bunun dışında o folder üzerinde yaptığınız bir çok ayarı sistemde açılan her foldera uygular.AYrıca tools -folder options - remember each folders view settingsini tikini kaldırırsanız her folderda yaptığınız değişiklik hepsi üzerinde sabit kalacaktır appyl to all folders demeden az da olsa performansıınızı artıracağında şüphe yok sonuç olarak bir folder açtığınızda desktop.ini yi okutmazsını tabi eskiden kalma desktop.ini leri silmelisiniz.
Folder folder deyip durdum dizin işte :D
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.