PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : bir resmin description title gibi özelliklerini nasıl gireriz

fatih46
13/05/2007, 15:36
başlık sorumu yeterince açıklıyor herhalde arkadaşlar...

Şimdiden TEŞEKKÜRLER... :ginginn:

zen
13/05/2007, 18:20
Sanırım IPTC verisi girmek istiyorsunuz. Photoshop'dan girmek için File menüsünden File Info'ya tıklayın. Açılan pencereden istediğiniz alanları doldurun.

IrfanView'den girmek isterseniz Image menüsünden Information'a tıklayın. Açılan pencereden IPTC Info düğmesine tıklayın ve istediğiniz alanları doldurun.

fatih46
14/05/2007, 01:45
Teşekkürler @zen kardeşim. Gerçekten verdiğin bilgi benim için çok önemliydi.
Bana ne kadar büyük bir iyilik yaptığını bir bilsen. Çok mutluyum. Belki denilebilir abarttın haa... diye. Ama insanın bilmediği şeyleri öğrenmesi, hele ki bu öğrendiği bilgi yeni öğrenmek için oluşan tıkacı açıyorsa ne kadar değerlidir bir bilinse....
ALLAHIM İYİKİ BİZE VİCDAN VERDİN. YARDIMLAŞMA DUYGUSU VERDİN.. SEN NEKADAR YÜCESİN RABBİM... :)

fatih46
14/05/2007, 01:47
Teşekkürler @zen kardeşim. Gerçekten verdiğin bilgi benim için çok önemliydi.
Bana ne kadar büyük bir iyilik yaptığını bir bilsen. Çok mutluyum. Belki denilebilir abarttın haa... diye. Ama insanın bilmediği şeyleri öğrenmesi, hele ki bu öğrendiği bilgi yeni öğrenmek için çabaladığı bilgilerin tıkacı durumunda iseydi ne kadar değerlidir bir bilinebilir işte o zaman.
ALLAHIM İYİKİ BİZE VİCDAN VERDİN. YARDIMLAŞMA DUYGUSU VERDİN.. SEN NEKADAR YÜCESİN RABBİM... :)