Tam Sürümünü Görmek İçin : transparanlık
slm...
http://www.atlasotomasyon.com/index.asp
bu sayfadaki resimlerin üzerindeki transparanlık nasıl yapılmış .bilen arkadaşlar yardımcı
olabilirmi...tşk
ikinci bir katman(layer) ile ... ps ye giriş bölümlerini okuyabilirsiniz.
Poseidon
12/05/2007, 13:37
En yukarıdaki, flashın üzerinden geçen resimleri mi diyorsun, yoksa, hızlı güvenilir benzersiz , kurumsal çözümler üretiyoruz bunların altında ki silikliğimi diyorsun?
Flash'daki olayı diyorsan, bir çok yolu var..ama en basitinden magic eraser tool ile temizleyebilirsin..Yani Window>Tools de yukarıdaki menüden..sonra gelen yerde silgiyi bul ya da "E" ye bas.o bulur..sağ tuş yap ve magic eraser tool u seç..sonra resimde ki arkaplana tıkla..
Eğer diğerini diyorsan, opacity sini düşürerek yapabilirsin..Window>Layer(F7) yaparak, layers penceresini getir..oradan istediğin resimleri opacity ayarını düşürerek elde edebilirsin..
hakansor
12/05/2007, 14:10
Grafikleri iki ayrı katmana (layer) koyacaksın.
Üstteki katmanın opacity özelliğini azalttığın zaman, transparan gibi görünür.
Photoshop bölümüne yazdığın için photoshop ile yapmak istediğini algılayarak photoshopa göre konuştum ve ekte böyle bir örnek koydum.
hızlı ,guvenilir,benzersiz yazısının altında beyaz kare şeklindeki şeffaflıktan bahsediyorum.bide kurumsal çözümler üretiyoruz yazısındaki resmin rengi nasıl degiştirilmiş bunu photoshopta yada fireworsta nasıl yapıcam ben çok acamıyım acıkca anlatırsanız.tşk
hakansor mesajınızı yenı gordum denıcem teşekkurler..
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.