PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : İKİ SORUN / zamanlama ve oturum açma

ltcelik
11/05/2007, 16:27
Arkadaşlar benim bilgisayarımda iki sorunum var

1.si zamanlanmış görevlerim çalışmıyor ( zamanlılıyorum fakat zamanı gelince o görvi yapmıyor)

2.si C:\Documents and Settings\User e girdiğimde otomatikman bir kartoteks açılıyor ve beni windows live ID ile bir oturum açmaya çağırıyor

kapatıyorum bir daha açılıyor

bu problemleri nasıl çözebilirim?:s006:

Black_Boyss
11/05/2007, 23:17
microsoft messenger kaldir ama denetim masasindan kaldiracaksin messenger.

ProJecT
12/05/2007, 13:00
Microsoft msn ile alakasını anlıyamadım ben ?

ccct
12/05/2007, 19:45
Microsoft msn ile alakasını anlıyamadım ben ?

msn ile alakası sanırım şu:

windows live ID ile bir oturum açmaya çağırıyor

ProJecT
12/05/2007, 23:10
Bendede şu sorun var . hani windows açılıyor ya birdden fazla kullanıcı olur mesela project le project 1 mesela 2 sindede şifre olur yazarsın girersin ya oturuma , işte bende 66 mail bazen 82 ha bire değişiyor . mail hesabımı windows ile ilişkilendirdim fkt o kadar mail yokki kutumda hem inbox da hem junkda hemde çöpten sildim ama hala orda öyle gözüküyor sizce sebebi nedir ?

TreeDY
12/05/2007, 23:45
Bendede şu sorun var . hani windows açılıyor ya birdden fazla kullanıcı olur mesela project le project 1 mesela 2 sindede şifre olur yazarsın girersin ya oturuma , işte bende 66 mail bazen 82 ha bire değişiyor . mail hesabımı windows ile ilişkilendirdim fkt o kadar mail yokki kutumda hem inbox da hem junkda hemde çöpten sildim ama hala orda öyle gözüküyor sizce sebebi nedir ?

cmd'de control keymgr.dll yaz, orda yazan maillerini kaldır.

ProJecT
13/05/2007, 12:24
yok sinan sorun burdan kaynaklanmıyor .. sanırım orda takılıp kaldı , yani 1 adet mail bile olmamasına rağmen orda 66 gösteriyordu .. garip zaten bende sıkıldığım yüzünden kullanıcı seçme bölümünü değiştirdim . standart home gibi oldu (= ..

ifurgentsolveit
23/11/2007, 19:48
Arkadaşlar benim bilgisayarımda iki sorunum var

1.si zamanlanmış görevlerim çalışmıyor ( zamanlılıyorum fakat zamanı gelince o görvi yapmıyor)

2.si C:\Documents and Settings\User e girdiğimde otomatikman bir kartoteks açılıyor ve beni windows live ID ile bir oturum açmaya çağırıyor

kapatıyorum bir daha açılıyor

bu problemleri nasıl çözebilirim?:s006:

aynı sorunla karşılaştım. windows messanger kaldırıp, kaspersky antivirüs programı ile tarattım şimdilik sorun yok gibi görünüyor. bu sorunla karşılaşmadan önce kaspersky truva atı türü bir trojen bulmuştu ve sistemden temizlemişti ancak componentlerinden biri olan anti-hacking özelliği çalışmadı daha önceden kaydettiğim config dosyasını tekrar yükleme yapamamıştım. sanırım bu trojenin etkisi ile oldu. sisteme ne gibi zarar verdiğini nasul öğrenebilirim. bilgisi olan var mı acaba?:confused: