Tam Sürümünü Görmek İçin : windows xp kurulum
cihanuslu71
09/05/2007, 11:48
selam.HP den aldığım masaüstü bilgisayarı çocuklar neyapmış etmiş çökertmişler.neyaptıysam sorunu halledemedim.cd den tamir vd. gibi.neyse formatlayıp tekrardan xp yi kurayım dedim.hp nin bize verdiği 2 cd var xp ile alakalı.birincisinde cd plus diğeri xp sp2.ilk önyüklemede cd plus ı istedi.yükleme birsüre devam etti ve xp home sp2 yi istedi.neyse onu yüklemeye başladı fakat %40 a kadar onuda yükledi sonra cdyi çıkarttı.başka neyapmam gerektiğini çözemedim.işyerimdeki pro xp yi getirip kurmayı denedim onunda serialini bulamadım.yardım eden olursa sevinirim.şimdiden teşekkürler.....
işyerimdeki pro xp yi getirip kurmayı denedim onunda serialini bulamadım.yardım eden olursa sevinirim.
Öncelikle üye olurken okumadığınız hizmet sözleşmesini bir okuyun.
fakat %40 a kadar onuda yükledi sonra cdyi çıkarttı.
Cd'yi çıkarttıktan sonra ne oldu? Sorununuzu biraz daha açıklayacı yazarsanız iyi olur.
cihanuslu71
09/05/2007, 15:24
reboot cd rom uyarısı veriyor.takacağım başka uygun cd de bulamadım..
Biosta first boot device ne seçili?Birde google'da bakın xp kurulumuna.
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=windows+xp+kurulum&meta=
cihanuslu71
10/05/2007, 12:33
başlangıçı biostan cdroom yaptım.orada sorun yok.neyse yardımların için teşekkür ederim.sağol
windows'u kuramadıysan kurulumu kolay olan işletim sistemleri deneyebilirsin.
amcam bi nevi linux kur demek istiyo sanırsam :)
amcam bi nevi linux kur demek istiyo sanırsam :)
Linux dağıtımlarına genelleme yaparak kolay kurulur demek yanlış linux'unda kolay kurulanı zor kurulanı var. :) (slackware-ubuntu)
Kullanabilirse ve işini görürse neden linux kullanmasınki değilmi ? :kuuul:
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.