PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : windows xp kurulum

cihanuslu71
09/05/2007, 11:48
selam.HP den aldığım masaüstü bilgisayarı çocuklar neyapmış etmiş çökertmişler.neyaptıysam sorunu halledemedim.cd den tamir vd. gibi.neyse formatlayıp tekrardan xp yi kurayım dedim.hp nin bize verdiği 2 cd var xp ile alakalı.birincisinde cd plus diğeri xp sp2.ilk önyüklemede cd plus ı istedi.yükleme birsüre devam etti ve xp home sp2 yi istedi.neyse onu yüklemeye başladı fakat %40 a kadar onuda yükledi sonra cdyi çıkarttı.başka neyapmam gerektiğini çözemedim.işyerimdeki pro xp yi getirip kurmayı denedim onunda serialini bulamadım.yardım eden olursa sevinirim.şimdiden teşekkürler.....

TreeDY
09/05/2007, 13:40
işyerimdeki pro xp yi getirip kurmayı denedim onunda serialini bulamadım.yardım eden olursa sevinirim.

Öncelikle üye olurken okumadığınız hizmet sözleşmesini bir okuyun.

fakat %40 a kadar onuda yükledi sonra cdyi çıkarttı.

Cd'yi çıkarttıktan sonra ne oldu? Sorununuzu biraz daha açıklayacı yazarsanız iyi olur.

cihanuslu71
09/05/2007, 15:24
reboot cd rom uyarısı veriyor.takacağım başka uygun cd de bulamadım..

TreeDY
09/05/2007, 16:56
Biosta first boot device ne seçili?Birde google'da bakın xp kurulumuna.
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=windows+xp+kurulum&meta=

cihanuslu71
10/05/2007, 12:33
başlangıçı biostan cdroom yaptım.orada sorun yok.neyse yardımların için teşekkür ederim.sağol

ccct
10/05/2007, 16:16
windows'u kuramadıysan kurulumu kolay olan işletim sistemleri deneyebilirsin.

donmez
11/05/2007, 11:04
amcam bi nevi linux kur demek istiyo sanırsam :)

ccct
11/05/2007, 17:24
amcam bi nevi linux kur demek istiyo sanırsam :)

Linux dağıtımlarına genelleme yaparak kolay kurulur demek yanlış linux'unda kolay kurulanı zor kurulanı var. :) (slackware-ubuntu)

Kullanabilirse ve işini görürse neden linux kullanmasınki değilmi ? :kuuul: