PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Microsoft Kendine Site Yapıyor :)

xxemobg
08/05/2007, 23:08
Buyrun çalışamaları burda :)
http://www.microsoft.com/turkiye/misc/cpyright.htm
Açıklar varmı bilmiyorum.
dalga geçmek için güzel :) :)

civciv
08/05/2007, 23:15
neyle dalga geciliyor anlayamadim? microsoft turkiye'nin eski sayfalarindan biri iste.

ajnglagla
09/05/2007, 00:02
bende anlamadım valla, eğer son paragrafı diyorsan doğaldır, hukuki açık bırakmamak için yazılamayacak şey yoktur

SrcnCkr
09/05/2007, 00:07
xxemobg, önce üzerinde bulunduğun siteyi iyi analiz et sonra açıklarına bak. Ne kadar mühim birşey olmuş ya birinin unutkanlığından kötü birşey çıkartmak.

©2001 Microsoft Corporation. Tüm hakları saklıdır

Adam ne güzel Türkiye'yi hedef almış iyi yada kötü birşey yapmış. Bugün biz yırtınmıyormuyuz w3schools neden Türkçe değil diye. Neden yapsınlar? Bu gibi insanlarla uğraşmak için mi?

Panteray
09/05/2007, 02:17
sanırım arkadaş bunu microsoftun eski sitesi olduğunu düşünemedi. Düşünmeyince gerçekten komik. Tasarımı rezalet. Ama yapıldığı yıla göre demekki bu kadarı oluyormuş.

Yukarıda bahsi geçen mesaj için konuşuyorum. Microsoft Türkiye`için bir site hazırlamak zorunda zaten. Adamlar herşeyden önce pazarlamacı. Sana yazılım satıyorlar. Bu nedenle microsoft benim için türkçe içerik sayfası hazırladı diye teşekkür etmem. Onlar bana teşekkür etsin bir tüketici olarak sitelerine ziyarette bulunduğum ve vakit ayırarak ürünlerine baktığım için. W3school bana birşey satmıyor. Karşılıksız bilgi veriyor. Tabiki iyi yada kötü türkçe içerik beklerim. Olunca da teşekkürümü iletirim.

Saygılar.

Poseidon
09/05/2007, 11:34
Dalga geçilecek bir şey göremedim.Yapıldığı zamana göre, çok kötü bir tasarımda değil.

PlayG7SeveN
09/05/2007, 12:31
microsoft site yapm1yor ... o sadece çok eskiden kullan1l1yordu

ProJecT
09/05/2007, 19:51
o yılların imkanları ile anca bu kadar .. fena değil ..