PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : link değişiminin anasayfada olması şartmıdır?

ajnglagla
07/05/2007, 21:22
Pagerank yükseltmek için yine pagerankı yüksek linklerle değişim yapılma olayının anasayfada olması şartmıdır?

Yani pagerank bir siteye mi yoksa bir sayfaya mı özeldir?

Bütün link değişimi olayları linkler.html adlı başka bir sayfada gerçekleşse de site için yine anasayfada verilmiş gibi aynı faydayı sağlar mı?

Virtuozzo
07/05/2007, 22:23
Pagerank yükseltmek için yine pagerankı yüksek linklerle değişim yapılma olayının anasayfada olması şartmıdır?
Yani pagerank bir siteye mi yoksa bir sayfaya mı özeldir?
Bütün link değişimi olayları linkler.html adlı başka bir sayfada gerçekleşse de site için yine anasayfada verilmiş gibi aynı faydayı sağlar mı?- Anasayfa'da olmasının mantığı genel itibarla anasayfanın PR değerinin diğer sayfalarınkinden daha yüksek olmasıdır.
- Google bir sitenin her sayfasına ayrı ayrı PR değeri verir.
- Eğer linkler.html adresinin de PageRank değeri anasayfanınki ile aynı ise fayda sağlar. Aksi halde kendi PR değeri kadar etkisi olur.

ajnglagla
07/05/2007, 23:58
buarada resmen şok oldum, 1 seneden beri girmeyip içeriğin i sini bile eklemediğim msnspace sayfam pr3 imiş.. yok yok ben boşuna uğraşıyorum diğer sayfalarım için pr yapmaya.. içerik eklemiyim, siteye hiç girmeyeyim kendi kendine yükseliyor nasılsa baksanıza

Virtuozzo
08/05/2007, 08:15
PR3 dediğiniz şey iyi bir değer değil ki.