PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : XP de Kabul edilebilen bağlantı sınırı? Yardım lütfen

CodeMania
07/05/2007, 10:01
Öncelikle sorunumu şöyle bir özetliyeyim. Agımda 55 tane bilgisayarım var.
bu bilgisayarlar işletim sistemi windows xp pro sp2 olan bir diğer file server olarak kullandığım bir bilgisayara baglanmak ve her 2 saniyede bir bağlantıyı tazelemek için programlanmış bir client kullanıyorlar.bu clientler baglandığında ag üzerinden file servere ulaşmak istediğimde. uzaktaki bilgisayar kabul edilen baglantı sınırını aştı gibi bir hata veriyor. ve ag üzerinden bu bilgisayara ulaşamıyorum. bu bilgisayara ulaşamadığım gibi yazdığım programda tam anlamıyla amacına ulaşmamış oluyor.

Soru1:XP de baglantı sınırı sp2 ile kaldırılmamışmıydı?
Soru2:Eger hala baglantı sınırı varsa kaç baglantı kabul edebiliyor 16 mı?
Soru3:Bu sorun düzeltilebilirmi? Aynı anda 60 bilgisayar baglansa bile bu baglantıların tamamını kabul edebilirmi.?

screamddtt
07/05/2007, 20:49
cevap1: hayır
cevap 2: aynı anda xp ye 10 user session açabilir.
cevap3: ya server 2003 alırsın veya google aatırsan bulursun unlimited yapan toollar var

CodeMania
08/05/2007, 09:35
elimde server 2003 te mevcut fakat bu ticari bir program olacağından. ve genelde kullanılacak olan işletim sistemi xp olacağından sınır olamyan yada en kötü ihtimalle 75 baglantı sınırı olan bir çözüm gerekli dediğin gibi googlede bir aratayım. teşkulerler saygılar.

asgeda
09/05/2007, 13:38
unlimiter programını blabildiyseniz paylaşabilirmisiniz.