Tam Sürümünü Görmek İçin : Bedava Türkçe PHP Destekli Web Hosting?
cannurbey
06/05/2007, 01:56
Arkadaşlar bedava Türkçe PHP destekli web sayfası varmı? Ben bi kayyo (http://www.kayyo.com)'yu biliyorum başkada bilmiyorum :aglama:...
Eğer sizin bildiğiniz ,
"Bedava Türkçe PHP Destekli Web Sitesi" çerçevesi altında bir web varsa yazarsanız çok sevinirim bir de reklamdanda biraz bahsederseniz çok iyi olur... :)
************************************************** ************************************
sevgi bir çiçek onu hep koklamak gerek
E.Tulcakelumë
06/05/2007, 02:05
malesef türkçe php destekleyen bir web sitesi yok bedava olarak,
kayyo'da güzel,neden orayı kullanmıyorsunuz ?.
Kurtaran
06/05/2007, 13:27
Bu olaya web sitesi değilde "Türkçe destekli ücretsiz web hosting" desek daha doğru olur sanırım...
Benimde yok bildiğim ama 4sql.net den sonderece memnunum(tabi ücretsiz bir hosttan nekadar memnun olunursa işte) ..
Kayyo yuda yeni duydum ama oda üye alımını durdurmus gecici bir süre o yuzden üye olup deneyemedim.. Umarım güzeldir ilk kez goruyorum bir türkçe ücretsiz hosting firması insallah devamıda gelir...
Kayyo reklamda göstermiyor ayrıyeten ve çok hızlı gerçekten. Gerçi son zamanlarda üye artışı nedeniyle yavaşlamıştı ama o sorunla ilgileniyorlar sanırım. Onun için kayyo'ya üye alımı yok.
Arkadaşım sana yavsiyem 30 YTL ver git 1 yıllık domain+host al. EN iyiis ugrasma
HAKANAKSU
07/05/2007, 01:22
Kayyoda hesap oluşturmadan önce müşteri sözleşmesini okuyun derim. Zira zamanınızı harcayarak yazmış olduğunuz modüllerinizi bir başkasının kullanması ihtimalini düşünün derim.
kayyo malesef yeni üyeliği kapattı bir süreliğine ama biraz işin yabancısı değilsen yabancı sitelerdende kurulum ve kontrolü halledebilirsin
Kayyoda hesap oluşturmadan önce müşteri sözleşmesini okuyun derim. Zira zamanınızı harcayarak yazmış olduğunuz modüllerinizi bir başkasının kullanması ihtimalini düşünün derim.
Çok doğru. Kayyo istediğinde (siteniz tutulduğunda yada çok sağlam modüller falan yaptığınızda) bunlara el koyup sitenizi kapatma hakkını elinde tutuyor. Ayrıca serverları çok yavaş.
ewet kayyo.com üye alımını durdurdu.benimde orada üyeliğim vardı ve bi anda sitemin yayını durduruldu.ben hiç bişey anlamadım.daha sonra ise nedeni ortaya çıktı.kayyo.com tüm mailleri kendi mail.kayyo.com a gönderiyo.ben ise o mail adresime nadir uğrarım.gereken açıklama o mail adresine gitmiş.ve ben gereken işlemleri yapamayınca hesabım silindi. gereken mail yahoo.com mailime gelse hiç bi sorun olmucaktı.yani anlıyacağın tüm dosyalar gitti.
ben sana www.110mb.com u tavsiye ederim.oda bedava.kayyoyu bırak zaten gerçekten çok yavaştı.ve yahutta yurt dışında başka bi yer ara.
Sam Orpheus
21/05/2007, 00:17
malesef türkçe php destekleyen bir web sitesi yok bedava olarak,
kayyo'da güzel,neden orayı kullanmıyorsunuz ?.
hostcularla görüş,projelerinizi değerlendirip ücretsiz hizmet yeren varlar,banner yayınlatmak karışığı vs çok çeşit yöntemleri var.
Host destegini verebilirim, zaten beleş yerin vardIr bir illeti, sorunu veya reklamI bitmez..
seatbelt
08/06/2007, 22:06
Çok doğru. Kayyo istediğinde (siteniz tutulduğunda yada çok sağlam modüller falan yaptığınızda) bunlara el koyup sitenizi kapatma hakkını elinde tutuyor. Ayrıca serverları çok yavaş.
Böyle şey mi olur abi yav sen yap adamlar üstüne konsunlar
www.5gbfree.com var. Ücretsiz php desteği de var. İngilizce ama biraz deneyimin varsa anlayabilirsin zaten.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.