PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : WININET.DLL Sorunu!

Guybrush
04/05/2007, 23:10
Merhaba. Bir süre önce harddiskimi ağbimin PC sine bağladım. O bilgisayarda benim harddiskteki bazı programları sildim. Ve diğer harddiskten benimkine bazı dosyalar aktardım. Harddiskimi tekrar kendi bilgisayarıma taktıktan sonra bazı sorunlarla karşılaştım:

1- MSN' in açılmaması
2- Internet Explorer'daki sık kullanılanlar linkleri çalışmamaya başlaması
3- Hiçbir şekilde upload işlemleri yapılmıyor. Örneğin kullandığım ipswitc WS FTP
hiç açılmıyor. Ve açmaya çalıştığınızda "never!" yazan bir uyarı mesajı çıkıyor.

Bu dediğim sorunların hepsi içinde "winnet.dll" geçen bir mesajla birlikte gerçekleiyor. Mesajın tamamı şöyle:

"The procedure entry point InternetGetSecurityInByURLW could not be located in the dynamic link library WINNET.DLL"

acaba sorun nedir, nasıl çözebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.

ProJecT
05/05/2007, 00:36
Xp cd sini takip onarmayı deneyin yada dll-files.com dan aynı dll dosyasını indirip system32 nin içine atın . dll den kaynaklanan hata gibi gözüküyor . en azından bunları deneyin belki aynı sorunu yaşayan bir arkadaş yardımcı olur.

Guybrush
06/05/2007, 16:34
Teşekkkür ederim!

Guybrush
12/05/2007, 04:05
Arkadaşlar Internet Explorer'i kaldırınca sorunum çözüldü... Benzer bir sorunla karşılaşırsanız işinize yarayabilir...

ProJecT
12/05/2007, 12:58
Dll dosyasını indirip yerine koydukdan sonra çözülmedimi sorun ? herkes ie i kaldırmak istemez . yani kaldırıp tekrar kurmak .