Guybrush
04/05/2007, 23:10
Merhaba. Bir süre önce harddiskimi ağbimin PC sine bağladım. O bilgisayarda benim harddiskteki bazı programları sildim. Ve diğer harddiskten benimkine bazı dosyalar aktardım. Harddiskimi tekrar kendi bilgisayarıma taktıktan sonra bazı sorunlarla karşılaştım:
1- MSN' in açılmaması
2- Internet Explorer'daki sık kullanılanlar linkleri çalışmamaya başlaması
3- Hiçbir şekilde upload işlemleri yapılmıyor. Örneğin kullandığım ipswitc WS FTP
hiç açılmıyor. Ve açmaya çalıştığınızda "never!" yazan bir uyarı mesajı çıkıyor.
Bu dediğim sorunların hepsi içinde "winnet.dll" geçen bir mesajla birlikte gerçekleiyor. Mesajın tamamı şöyle:
"The procedure entry point InternetGetSecurityInByURLW could not be located in the dynamic link library WINNET.DLL"
acaba sorun nedir, nasıl çözebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.
1- MSN' in açılmaması
2- Internet Explorer'daki sık kullanılanlar linkleri çalışmamaya başlaması
3- Hiçbir şekilde upload işlemleri yapılmıyor. Örneğin kullandığım ipswitc WS FTP
hiç açılmıyor. Ve açmaya çalıştığınızda "never!" yazan bir uyarı mesajı çıkıyor.
Bu dediğim sorunların hepsi içinde "winnet.dll" geçen bir mesajla birlikte gerçekleiyor. Mesajın tamamı şöyle:
"The procedure entry point InternetGetSecurityInByURLW could not be located in the dynamic link library WINNET.DLL"
acaba sorun nedir, nasıl çözebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim.