Tam Sürümünü Görmek İçin : corel draw 11 li ilgili yardımlarıınızı istiyorum
merhaba arkadaşlar ben siteye bugün üye oldum benim sorunum şu. yaklaşık 2 aydır corel draw 11 kullanıyorum. şu anda bir gazete çalışması yapıyorum ve bazen internetten bilgi indirmem gerekiyor. ancak gelen tüm yazılar bir çerçeve içinde geliyor ve onun içinde istediğim oynamayı yapamıyorum. tam olarak istediğim şey yazılı metin, çerçevenin sınırına geldiğinde varolan metnin sığmayan kısmının aşağıya gelmesi. ancak tüm kelime iniyor. yani yarısını kesip aşağıya atmıyor. bu sorunu halletmek için ne yapmam gerekiyor. o çerçevedenmi kurtulmam lazım. öyleyse onu nasıl yapıcam. lütfen bi bilen bişey söylesin. şimdiden teşekkürler.
G-Ö-L-G-E
03/05/2007, 14:30
Ctl + K tuşuna bas. İlk denemen de olmayabilir O zaman Alt + A + B Yazılarını tekrar birleştirmek için. Ctl + L tuşlarını kullan. Eğer hepsinin orantılı olarak aralarını açmak istiyorsan. Yazı seçiliyken F10 tuşuna bas o zaman alt sağ ve solda işaretler görürsün. Oradan gerekli ayarlamalarını çekerek yapabilirsin. Umarım faydamız dokunmuştur.
imaginary
04/05/2007, 13:33
text alanında ctrl+j yapmalısın. bu işlemden sonra kelimenin aşağıya istediğin şekilde inmesini istiyorsan kelimenin aşağıya inmesini istediğin uygun bir yerine bir boşluk at. bu sayede aşağıya istediğin şekilde atabilirsin.
G-Ö-L-G-E
04/05/2007, 14:47
Ayrıca eklemek istediğim bir konu daha var. Eğer yazınızın çerçevesini kaldırmak istiyorsanız; Ctrl + F8 tuşuna basın. Tabi yazınızı seçtikten sonra ...
zehrahmet
13/06/2007, 17:40
herkese selam.
kaç gündür bununla uğraşıyorum.belki çok kolay ama bulamadım.sorum şu:corelde iki resimi yanyana yerleştirdim.aralarındaki geçişi içiçe yapmak istiyorum.tüm resim gibi.anlatabilmişimdir umarım.cevap verirseniz çok sevinirim.teşekkürler.:p
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.