PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : GPRS + Telsim

LEthaL
11/07/2003, 12:48
İnternete Telsim'in GPRS hizmetini kullanarak çıkanlar memnun musunuz?
Kullandığınız tarife hangisi?

Revlis
11/07/2003, 13:44
akmasada damlıyor.. ne zaman çalışacağı ne zaman kesileceği belli olmuyor e bi de yavaş ...

unhappyboy
14/07/2003, 03:58
+ Hız 25-30 k arasında değişiyor.
+ Bilgisayarın durumu, telefonun markası, çekim gücün hızı etkiliyor.
+ Marka konusunda nokia 3510,3510i,3300, motorola t192 alma çünkü bu modelleri bilgisayardan bağlantıyı desteklemiyor.
+ Önerim ericsson r520 orjinal kablosuyla 180 milyon civarında, biraz kaba ama en iyisi ve en sorunsuzu diyebilirim.
+ Kullanma diyeceğim telefonlar ise motorola c330,c336,c350 bunlarda sürekli kopmalar oluyor.
+ Paket konusunda,
Sabit ücreti olmayan bir paket kullanabilirsin. ( ceptransfer, ceptocep, telsim içi avantaj vb) . Türkcell hattın varsa telsim içi avantaj kullan telsimleri ucuza ararsın. Yok ben telsim hattımı aktif kullanıcam diyorsan ceptocep almalısın. Bu pakette her gsm operatörünü aynı paraya arıyorsun.
ayrıntılı bilgi için www.telsim.com.tr >>bilgi>> abonelik paketleri :)

+ Son olarak henüz veri başına ücretlendirmeye geçme ile ilgili çalışma veya tarih yokmuş tadını çıkarın derim :)

iyi sörfler :)

Düzgün
14/07/2003, 06:40
İŞ için yada kendini geliştirmek için neti kullanıyorsan programcıysan yada designer isen veyahutta haber, çeviri yapıyorsan neti oldukça yoğun kullanman gerekir. İşin telekoma kalırsa maddi yük sana çok gelerek deprem etkisi yapar depremi yaşamış kişiler depremden felaket korkar ha. bi beni okulda yakalamıştı ben anlamadım ama çocuklar çığlık attı ve okul tatil oldu. işte telekomun yaptığıda bu okulları tatil edersin. ama kablo.net varsa olduğun yerde hiç durma al yada olmayan adsl. neyse bunlarda yoksa TELSİM+GPRS elinden tuttu.
download larını flashget yada değişik download programlarıyla yaparsın google.com süper hızda açılıyor problem html kodlarının 25 kb ı geçtiği sitelerde site açılmadan bağlantı kesilip görüntülenemiyor diyor
aslına 2 haftaya kadar telsim süperdi bu tür sorunlar yoktu. inşallah çözerler bu durumu ama kara bulutlar üzerlerinde ikincisi GPRS kullanıcı sayısı gittikçe artıyor bu da borudaki su T lere bölünüyor demek. ama ne olur bilinmez.
şu durumda bile TELSİM+GPRS can simididir.