PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : 4-5 saat içinde ist.deprem bekleniyor.

omerosmanoglu
09/07/2003, 18:03
Sadece söylentiden ibaret olabilir ama Şirinevler belediyesi anons yapıyormuş diye duydum 2-3 farklı kişiden

HunTER
09/07/2003, 18:17
Valla bızım burdada bı saat ıcınde buyuk deprem olucak denıyor ama.. Sanırım bırı bısey salladı.. Zaten anlamamkı ne dıye konusurlar deprem uzerıne..

Neyse sanırım yallanlanmıs.. Sımdı www.hurriyetim.com.tr da okudum..

fatihhayri
11/07/2003, 10:17
Haberin yalan olduğundan başka doğruluğu yok.

redial
11/07/2003, 10:25
Zaten bi tek bizim memlekette oluyordur bu tip seyler...

Butun dunya depreme karsi daha dayanikli yapilari nasil yaparizin pesindeyken, biz soylentinin gereksiz maceranin pesindeyiz...

Butun dunyanin kabul edipte bizim edemedigimiz bir gercek var: Depremi onceden kestirmek mumkun de-gil...
Bir tane teknoloji uretmemisiz, elimizde baskalarinin urettigi teknolojiler var sadece, sonra cikip aciklama yapiyoruz, biz depremi onceden tahmin edebilecegiz diye. Kimsede sormuyor, kullandigin teknolojileri kimden aliyorsun? Peki bu teknolojileri sana satan adamlar bu teknolojilerle depremi onceden kestiremiyorda sen mi kestiriyorsun diye?

istannbulun risk haritasina bakinca bile insanin tuyleri diken diken olurken, biz hala bilmem ne golunun suyu, bilmem ne fayinin atimi derdindeyiz... Sanki depremi bir hafta onceden kestirebilsek bize bir faydasi olacak... Binalar ayni binalar, kafalar ayni kaflar, biz ayni biz... iddia ediyorum, olasi bir istanbul depremi 1 hafta onceden haber verilsin, biz bir haftada o sehri bile tahliye edemeyiz, etmeye calisirken birbirimizi harcariz, daha buyuk felaket olur...