PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Lütfen Yardim Edin

kayhan888
27/04/2007, 19:12
bi ödev var yardım edebilirsiniz inşalllah..C de ekranda öğrenci nosu çıktısını ve final notunu veren program..final içinde vizeler ve ödevler var..1o öğrenci için olcak ve ufak da bi notu var yapabileceğini düşünen arkadaş varsa daha iritbata geçerse tam olarak anlatırım ödevi..herkese teşekkürler..acil..

acehreli
27/04/2007, 19:41
Son zamanlarda senin gibi cok kisi ilk mektuplarinda odev cozumu arar oldular. Sizi birisi mi kandiriyor acaba; cunku burada odev cozumu vermiyoruz. Size saka filan yapiyorlar herhalde... (?)

Bu arada, konu basligini duzeltir misin lutfen... Bu sorunun konusu "Lütfen Yardim Edin" olamaz. Ornegin soyle bir sey olabilirmis: "Ogrenci numarasini ve final ciktisini veren program"

Ali

KaNveGuL
28/04/2007, 01:15
bi ödev var yardım edebilirsiniz inşalllah..C de ekranda öğrenci nosu çıktısını ve final notunu veren program..final içinde vizeler ve ödevler var..1o öğrenci için olcak ve ufak da bi notu var yapabileceğini düşünen arkadaş varsa daha iritbata geçerse tam olarak anlatırım ödevi..herkese teşekkürler..acil..

Yaw bu öğrencileri sopadan geçirmek lazım :D

Arkadaşım alınma ama bu programı yapamıyorsan eğer hiç boşuna okuma. Diploma ile şirketin kapısından içeri sokmazlar.

Sana C++ ile hazırlanmış ödevine benzer bişey vereyim artık çerisini sen yaparsın.

#include <iostream.h>
#include <math.h>
#include <string.h>
#include <stdlib.h>
int main ()
{
int vize,final,ort;

string ad_soyad;
cout << "adiniz= ";
getline (cin,ad_soyad);
cout << "adınız ve soyadınız " << ad_soyad << ".\n";
cout<<"vize notunuzu giriniz\n";
cin>>vize;
cout<<"final notunuzu giriniz\n";
cin>>final;
ort = vize * 0.4 + final * 0.6;
if ( ort > 50 )
cout << "gecti " << endl;
else
cout << "Kaldi" << endl;
system("PAUSE");
}

Bu sana fikir vermek için olsun. Kod yazımınıda artık becerirsin sanırım.