Tam Sürümünü Görmek İçin : çalışmam ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum
ophelia25
25/04/2007, 20:10
Arkadaşlar bir dergide basılmak üzere reklam sayfası çalışması yaptım. Ama yazılar biraz düzensizmi oldu. Karar veremedim bir türlü. Eğer bakıp fikrinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler
ophelia25
25/04/2007, 21:00
:utangac: :utangac: [
Şimdi ekiyle birlikte
Yorumlarınızı bekliyorum
güzel olmuş. renkler ve çizim harika. Bu çizi nasıl yaptın,hazır plugin'mi kullandın.
ophelia25
25/04/2007, 22:35
öncelikle teşekkürler. Çizimi yapmadım :utangac:
o hazır bir resimdi. Sanırım shutterstock.com'dan indirmiştim yada belki başka bir resim sitesi emin değilim. Yazılar ile ilgili bir yorum yapmadığına göre rahatsız etmedi sanırım ben biraz dağınık mı görünüyor diye tereddüte düşmüştümde.
ozaman telif hakkı orya çıkabilir ve başın ağırabilir.
ben biraz dağınık mı görünüyor diye tereddüte düşmüştümde
bence aynen öyle olmuş.
ophelia25
25/04/2007, 23:42
Telif hakkıyla konusunda bende duyarlıyım. Bu resmi kaçamak yollardan indirmedim tabiki. Ücreti mukabilinde satın aldım. Bahsettiğim site resim satın alınan bir site yinede uyarınız için teşekkürler.
Güzel olmus bence, siradan degil. Mesaj yerine ulasiyor. Okumaya itiyor merak ettiriyor. Zaten önemli olan da bu.
Resim indirme olayina gelince, bu hakikaten sorun oluyor zaman zaman. Özellikle kendi arsiviniz yoksa, olsa bile 1000 lerce temaya uygun kac kisinin hazir objeleri var sorarim size.
Engellerden biride zamansizlik,
Müsteri soruyor: Ne zamana yetistirebilirsin?
Grafiker/Ajans: Normal ortamlarda 1 hafta sürer.
Müsteri: Yok sen bunu 1-2 günde hallet. 3. gün baskiya girecek.
Grafiker/Ajans: Abi olmaz aslinda en azindan 4 is günü sürer. Cünkü 1-2 provaya onay vermeniz lazim.
Böyle sikisik zamanlarda grafikerin elini kolunu baglarlar. Is ortaya cikar. Tabiki istenen verim yoktur üründe, hatta yazim hatalari vardir.
Suclu kim sizce? Isterseniz yüzdeyle cevaplayin.
1. Grafiker/Ajans
2. Matbaa
3. Müsteri
Müsteri her zaman haklidir....
ophelia25
30/04/2007, 15:55
Ne yazıkki zaman sanırım hepimiz için en büyük problemlerden biri. ben bir çok işi bir gecede yapmak zorunda kaldığımı çok bilirim çünkü ertesi gün mutlaka biyerlere yetişmesi gerekiyordur. Ne yazıkki acele ile hazırlanmak zorunda ve müşteriyede beğendirmek zorundasın. Ama bizim ülkemizde hala beyniyle bişeyler üreten insanlar çokta değerini bulamadığından ne olacakki biz iki saatte yaparız.
Nevarki bizim yaptığımız işte. Nede olsa oturduğumuz yerden para kazanıyoruz !!!:(
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.