Tam Sürümünü Görmek İçin : Etki alanındaki bilgisayarlara otomatik program yükleme
server 2000 kurulu bir sunucuda etki alanındaki 30 makinaya tek tek değilde , otomatik olarak report viewer.exe dosyasını kurmam gerekiyor. Nasıl olur acaba ?
Predator
25/04/2007, 10:38
Report viewer nedir ne işe yarar bilmiyorum ancak exe dosyanızı herhangi bir yükleme sihirbazı kullanarak msi haline çevirmeniz gerekiyor. Bunun için birçok yazılım var,
Wise, Winstall Msi Packager yada instalshield kullanabilirsiniz,
wisenin demo sürümü işinizi görebilecek niteliktedir.
msi paketini hazırladıktan sonra aşağıdaki makaledeki adımları izleyebilirsiniz.
http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/windowsserver2003/tr/library/ServerHelp/fdbf74c6-2b98-4a79-815b-d831d8d757b5.mspx?mfr=true
hocam kurulumkısmını çozdukde şimdi daha büyük bir problemimiz var bu report viewer denen lanet programı msı dosyasına çevirmekte sıkıntı çekiyoruz forumlara yazdık kimse adam gibi bir cevap veremeddi nedir bu msi dosyası yapmanın kolay yolu. Adamlar bana yeniden server kurdurtacaklar
screamddtt
25/04/2007, 20:22
bahsetmiş olduğun reportviewer.exe logo cd lerinde msi larıda bulunur fakat sende yoksa ise istersen logodan iste istersende Wininsstal le ile yaparsın ki ben çok yaptım bilgin olsun
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.