Tam Sürümünü Görmek İçin : Şahsıma münhasır photoshop çalışmalarım
natahammül
24/04/2007, 01:19
Arkadaşlar ben de nacizane photoshopta hazırladığım bir kaç çalışmayı sizlerin beğenisine sunmak istedim,umarım hoşunuza gider:)Bundan sonraki yapacak olduğum çalışmaları da sizlerle paylaşmak istiyorum,yorumlarınız bana gittiğim yolda ışık tutacaktır.Menfi ya da müsbet eleştirilerinizi bekliyorum.:)İşte çalışmalarımdan birkaçı:
Dipnot:Arkadaşlar 1.cisi orjinal resim.
natahammül
24/04/2007, 01:39
Arkadaşlar bunu da ilk msjımdaki çalışmlara ekliycektim fakat,ilk mesajımı değiştiremediğim için bunu ayrı göndermek zorunda kaldım.İşte bu da ışıltılı yazı:p
sanırım daha yenisin bu basit çalışmaların heyacanı henüz üzerinden atamamışsın devam et, böyle güzel...
natahammül
24/04/2007, 01:55
sanırım daha yenisin bu basit çalışmaların heyacanı henüz üzerinden atamamışsın devam et, böyle güzel...
Evet henüz çok yeniyim,emekleme sürecindeyim,yorumlarınız benim için değerli,çünkü yürümemde bana katkı sağlıyacaktır eminim,teşekkürler:)
cok guzel olmuş ama bide anlatsaydın nasıl yaptıgını ?
Yap ,buraya koy değerlendiririz. Güzel süper olmuş.
natahammül
25/04/2007, 18:29
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar:)Şimdi hazırladığım iki çalışma var.Bunlardan birincisi yansıma efekti,2.si ise yıldırım yapma.
1. resimler için :
sadece resmi açıp filtrelemişsin.
2. Nette bir şey görmüşsün ama en azından emek girmeye başlamış çalışamlara
3. Yavaş yavaş öğrenmeye başlamışsın, layerları (araç toprakta bile yansımış, biraz rütüş yap)
son olarak : evet kademe kademe ilerliyorsun , hatta gayet hızlı ilerliyorsun. Şunu unutma o ooo harika ps lemiş dediğimiz resimler için insanlar saatlerce uğraşıyorlar. Aman acele etme , yavaş yavaş yap bırak saatler , günler sürsün. Sonra gittikçe hızlanırsın. Netten eğitimleri oku ama ezbere gördüğünü yapma, dur bi incele ne ne işe yarıyor diye.
natahammül
25/04/2007, 22:01
1. resimler için :
sadece resmi açıp filtrelemişsin.
2. Nette bir şey görmüşsün ama en azından emek girmeye başlamış çalışamlara
3. Yavaş yavaş öğrenmeye başlamışsın, layerları (araç toprakta bile yansımış, biraz rütüş yap)
son olarak : evet kademe kademe ilerliyorsun , hatta gayet hızlı ilerliyorsun. Şunu unutma o ooo harika ps lemiş dediğimiz resimler için insanlar saatlerce uğraşıyorlar. Aman acele etme , yavaş yavaş yap bırak saatler , günler sürsün. Sonra gittikçe hızlanırsın. Netten eğitimleri oku ama ezbere gördüğünü yapma, dur bi incele ne ne işe yarıyor diye.
Arkadaşım değerli yorumlarınız için şükranlarımı sunuyorum.Ancak ben bu çalışmaların hiçbiriini netten araştırarak bulmadım,ücretsiz kurslar var bizim buralarda,yani anlıyacağınız kursta öğrendiklerimi tatbik ediyorum.:)
basit ama güzel çalışmalar ilk zamanlar bende böyleydim neydi o günler aaaah ah
çalış sen yenisin galibe-a
BetulSahin
29/04/2007, 17:54
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar:)Şimdi hazırladığım iki çalışma var.Bunlardan birincisi yansıma efekti,2.si ise yıldırım yapma.
Bir resime filterlarla(bkz. motion blur,noise) yağmur efekti verip.Sonrada bu yıldırımı yapsaydın daha gerçekçi olmazmıydı ?
Kolay gelsin.
turkerunutmaz
29/04/2007, 22:52
Aşama aşama öğreniyorsun.İlk baştaki resimleri elde etmek 1-2 tıkla olsa gerek :D
Diğerlerini de netten baka baka yapmışsın
Başlangıç için iyi
Senden daha iyi çalışmalar bekliyoruz:)
natahammül
30/04/2007, 18:11
Aşama aşama öğreniyorsun.İlk baştaki resimleri elde etmek 1-2 tıkla olsa gerek :D
Diğerlerini de netten baka baka yapmışsın
Başlangıç için iyi
Senden daha iyi çalışmalar bekliyoruz:)
Destekleriniz için teşekkür ediyorum ancak netten bakarak yapmadığımı daha önce ifade etmiştim,soyadınız unutmaz ama unutmuşsunuz galiba:Dİlk resimlerde yapılan çalışma evet zor değildi.Sonuçta benim gibi yeni birinin en basitinden başlaması kadar doğal bişey olamaz değil mi?:p
fatih-toksoz
01/05/2007, 15:19
Gayet iyi gidiyorsun ama ayrıntılara dikkat toprakta yansıma gibi mesela. Ama moral bozma kimse anasının karnında öğrenmedi bu işi
pıtırcık
01/05/2007, 15:58
azmine hayran kaldım. doğru yoldasın. ama detaylara dikkat et. daha başarılı oalcağına inanıyorum.basit ama başlangış için iyi.:) kolay gelsin.
natahammül
01/05/2007, 18:45
azmine hayran kaldım. doğru yoldasın. ama detaylara dikkat et. daha başarılı oalcağına inanıyorum.basit ama başlangış için iyi.:) kolay gelsin.
Çok sağolun ,desteklerinizle daha iyi olacak inş:)
Fatih-Toksöz'e ithafen:Aracın toprakta yansıması kötü mü olmuş?Halbuki ben onu özellikle öyle yapmıştım,maksat yeşillik olsun diye:p
ajnglagla
01/05/2007, 18:57
Fatih-Toksöz'e ithafen:Aracın toprakta yansıması kötü mü olmuş?Halbuki ben onu özellikle öyle yapmıştım,maksat yeşillik olsun diye:p
bu da güzel :D
mrb ben pek anlamam ama güzel olmuş photoshopu bilen varsa birazcık anlatsınlar :) yada site adreslerini versiler şimdiden teşekkür ederim
imaginary
03/05/2007, 10:31
başlangıçta bu tarz denemeler yapmak çok faydalı olacaktır. nettende tutorialları takip etmelisin. Zamanı gelmiş bence öyle gözüküyor :) kolay gelsin.
tezcalitpoka
08/05/2007, 21:14
bende neyi öğreneceğimi şaşırdım bi ps ye daldım öğrendim baya bişiler sora dreamweawer a daldım onda da öyle ,şimdide gittim flash öğreniyorum ama hepsi de orta seviyede hangisibe yöneleceğimi daha fazla üstüne düşmem gerektiğini kestiremiyorum :(
natahammül
08/05/2007, 22:24
bende neyi öğreneceğimi şaşırdım bi ps ye daldım öğrendim baya bişiler sora dreamweawer a daldım onda da öyle ,şimdide gittim flash öğreniyorum ama hepsi de orta seviyede hangisibe yöneleceğimi daha fazla üstüne düşmem gerektiğini kestiremiyorum :(
Ben de yeni yeni öğrenmeye başladığım için size hangisine yöneleceğiniz konusunda fikir beyan edemeyeceğim,ama ben photoshop'u seviyorum.Yakın bir zamanda yeni çalışmalarla karşınıza çıkıcam inş.:)
............................
imaginary:başlangıçta bu tarz denemeler yapmak çok faydalı olacaktır. nettende tutorialları takip etmelisin. Zamanı gelmiş bence öyle gözüküyor :) kolay gelsin.
tutorial derken neyi kastediyorsunuz anlımadım,yorum içn sağolun:)
imaginary
10/05/2007, 01:16
imaginary:başlangıçta bu tarz denemeler yapmak çok faydalı olacaktır. nettende tutorialları takip etmelisin. Zamanı gelmiş bence öyle gözüküyor :) kolay gelsin.
tutorial derken neyi kastediyorsunuz anlımadım,yorum içn sağolun:)
tutorial eğitsel anlamına geliyor internettede çoğu yerde tutorial adı ile geçer. örneğin "photoshop tutorial" ismi ile aratırsan photoshop eğitsellerini bulabilirsin. Çok faydalı bilgiler mevcut.
Kolay gelsin.
natahammül
10/05/2007, 14:00
tutorial eğitsel anlamına geliyor internettede çoğu yerde tutorial adı ile geçer. örneğin "photoshop tutorial" ismi ile aratırsan photoshop eğitsellerini bulabilirsin. Çok faydalı bilgiler mevcut.
Kolay gelsin.
Açıklama için teşekkür ediyorum.:) Yönlendirmenizi dikkate alıcam;)
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.