Tam Sürümünü Görmek İçin : Notebook Tavsiyesi.
Bir Noteook almayi dusunuyorum,kisaca ozellikleri su sekilde;
>>Ekran Boyu (Inch) 15
>>Ekran Tipi TFT
>>Çözünürlük 1024X768 (min)
>>Bellek (MB) 256 DDRAM
>>Sabit Disk (Gb) 30~
>>CD/DVD/CDRW DVD-RW &CD-RW COMBO SÜRÜCÜ VAR
>>Disket Sürücü YOK
>>Ekran Belleği 32 (min)
>>Port 3 USB ,EXTERNAL MONITOR ,I-LINK ,SMART MEDIA SLOTU ,TV-OUT
>> 56 K MODEM + 10/100 NIC ,ÇANTA
ps:üzerinde Microsoft urunu olmayanlardan tavsiye edebileceginiz var mi?(Toshiba gibi Windows XP zorunlu kilan firmalardan almayi dusunmuyorum)
s.a. abi ben de alıyorum bu bir iki hafta içinde toshiba bayağa bir indirime gidiyormus benim işleirni yaptığım bilgisayarcıdan alıyorum ben toshiba 1560 euro mu ne ama dediğin tüm özellikler dahil :) ok ha tuketici kredisi ile de alaiblirsin ben albaraka turk den alıyorum 4.20 ok
>>Port 3 USB ,EXTERNAL MONITOR ,I-LINK ,SMART MEDIA SLOTU ,TV-OUT
Bunlardan SMART MEDIA SLOTU ve 2xUSB 1.0(veya 1.1) çıkışı var.Ayrıca Disket Sürücüsü de var.
DELL Inspiron 2650
P4 1.6GHz'tir.
Ayrıntılı bilgi için:
http://www.sentim.com.tr
Bu konuda sana epey yardım edebilirim.İstediğini sor, çekinme ;)
Toshibadan gerisi yalan raps; uzerinde os olmayan bulabileceksen o ayri...
alacagim urunde zorunlu Lisansli yazilim istemiyorum(yani Windows XP ve benzeri sistemler)bu ilk kisitlamam,
bahsettigim gibi Toshiba zorunlu Windows XP veriyor,ve ben kullanmadigim bir urune(windows XP)bosu bosuna para veremem.
CrazyCat
07/07/2003, 14:38
yanında zorla OS satıyorlar diye düşünme.
Fiyatı uygunsa hediyesidir diye düşün.
Kullanmıyorsan atarsın :)
Hiç windows yüzü görmemiş bakir bir bilgisayar arama tutuculuğun varsa bilmem :D
con_simit
07/07/2003, 18:20
@redial:
Toshiba konusunda ciddi misin?
Predator
07/07/2003, 18:30
Mumbetin tafsiye ettiği dell çok kaliteli teyzem kullanıyor.
Predator
07/07/2003, 23:05
Pardon baba nasıl olduda Lordumuz MUBNET in ismini karıştır çok özür diler önünüzde diz çökeriz ekseleansları.
Estafurrullah Predator,o anlamda demedim.İşin gırgırındayım.Bu yaptığına ciddi alındım.Ben öyle birimiyim?
Lütfen.Akşam akşam neşelenelim dedim ;)
Hayır epey indirime girdi.Fiyatları en son 1800$lardan 1200$lara kadar düştü.Toshiba ise 2000$ civarında.
@con_simit: kesinlikle ciddiyim...
isim geregi butun markalarin, satis oncesi, satis sonrasi desteklerini test etme sansim oldu (aslinda ibm, compaq, dell, fujitsu-siemens, acer, toshiba diyeyim). Bu konularda toshiba acik ara onde diyebilirim...
Yeni teknolojilere adaptasyon gibi bir sorunlari yok, cunku dizustu olayinda yeni teknolojiler genelde toshiba'dan cikiyor.
isin en onemli kismi olan dayaniklilik, kullanim rahatligi gibi konularda ise en dayanikli cihazlarin toshiba'ninkiler oldugunu soyleyebilirim.
Toshibalarin daha pahali oldugu dogru ama, bu farki hakkettigi bir gercek ;)
Tavsiye:
http://www.baskuda.com/bsk.aspx?cmp=baskuda&pId=546720&aType=product&catId=2787
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.