Tam Sürümünü Görmek İçin : Şampiyon Kim?
bu senenin şampiyonluğu için tahminler...
eee nede olsa ligler başlıyor....
cimbombom!!!!!!!!!!!!!!!!!!
raist seninle bir konuda anlaşabildik ne güzel değilmi yaşasın cimbom fenere zulüm
:)
ben 5-6 tane user acip oy vermeyi dusunuyorum :)
Yeşiiillll
Siyahhhhh
en büyük
KOCAELİ
:D
Demin Trabzonspor-Fenerbahce macını izledimde geçmiş aklıma geldi. İşimiz çok çok zor neydi be o yeşil-siyah faciaları. Bu fenerle işimiz zor gibi. On kişilik Trabzonu yenemedik :(
haklısın Sahin valla çok zor bu fenerin işi çokkk
aynı tas aynı hamam.fener yine enkaz halinde.o enkazı kaldırmadan adam olmaz bu takım.
en büyük CİİİMMMMBBBOOOMMM
sanırım bu senede fener 6. haftada teknik direktör değiştirecek....
6. haftaya daha çok var.ama bizim için iyi olur.6 hafta malı götürürsek bu iş biter.yani fener uyanıp lorantı göndermeden arayı açabiliriz.
aBi ben gs li olduğum halde artık gs nin sampiyon olmasini istemiyorum sıkıldım desem yeri var ligi izlemiyorum bile o yuzde artık farklı birileri sampiyon olsun ne guzel olur ligin rengi degisse bu yıl siz ne dersiniz.
bence trabzon olsun yada ankaragücü bunlar renklendirir ama onlar olmayacaksa galatasaray her zaman ki gibi favorim ve takımım
bekleyelim görelim...
FENER KÜMEYEEEEEEEEEEEEE!!!
Yazdıklarınız burada kanıt olarak kalacak bunu unutmayın. Sizinle lig bittiğinde bu konuyu üste taşıdığımda görüşeceğiz :D hehehe
tabiki galatasaray, neyi tartışıyonuz ki? :cool:
ilk haftanın lideri cimbom
sadece bir cümle...
EEEEEEEEEEEE NEREDE KALMIŞTIK!!!!
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.