flashtr
20/04/2007, 12:20
Değerli Aradaşlar,
Gridview kullanarak bilgileri listeliyorum. veritabanı sql.
data source olarak SQLDATASOURCE1 olarak ayarladım burada select için query yazmadan. bir button ekleyip
Protected Sub Button1_Click(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
SqlDataSource1.SelectCommand = "SELECT SIPARS FROM TBLURETPAKETSEVK WHERE SIPARISNO=?"
SqlDataSource1.SelectParameters.Add("SIPARISNO", "")
SqlDataSource1.SelectParameters("SIPARISNO").DefaultValue = terskarakterkontrol(TextBox1.Text)
GridView1.DataBind()
End Sub
buraya kadar herşey normal gridview dolduruyorum yanlız 2 sayfa geçmeye çalıştığımda gridden veriler kayboluyor.
eğer select cumlesını ve parametresını datasourcenin ozelliklerinde tanımlarsam
Protected Sub Button1_Click(ByVal sender As Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
SqlDataSource1.SelectParameters("SIPARISNO").DefaultValue = terskarakterkontrol(TextBox1.Text)
GridView1.DataBind()
End Sub
bu sekılde yaparsam bir sorun yaşamıyorum neden bu şekilde oluyor.
3 -4 tane arama buttonum var hepsınınde select cumlelerı ve select parametreleri deşik yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Gridview kullanarak bilgileri listeliyorum. veritabanı sql.
data source olarak SQLDATASOURCE1 olarak ayarladım burada select için query yazmadan. bir button ekleyip
SqlDataSource1.SelectCommand = "SELECT SIPARS FROM TBLURETPAKETSEVK WHERE SIPARISNO=?"
SqlDataSource1.SelectParameters.Add("SIPARISNO", "")
GridView1.DataBind()
End Sub
buraya kadar herşey normal gridview dolduruyorum yanlız 2 sayfa geçmeye çalıştığımda gridden veriler kayboluyor.
eğer select cumlesını ve parametresını datasourcenin ozelliklerinde tanımlarsam
GridView1.DataBind()
End Sub
bu sekılde yaparsam bir sorun yaşamıyorum neden bu şekilde oluyor.
3 -4 tane arama buttonum var hepsınınde select cumlelerı ve select parametreleri deşik yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim