PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : yahoo'nun yeni arayüzü

Bozo
08/08/2002, 15:40
yahoo yeni webmail arayüzünü herkesin kullanımına sundu.gerçekten mükemmel olmuş.belki görünüm daha iyi olabilirdi ancak kullanım çok iyi.adamlar her işlem için bir kısayol vermişler.ben bunu daha önce kullanan bir siteye rastlamamıştım (ben). mesela ctrl+shift+p ye basınca compose ekranı geliyor.birçok işlem için kısayol var.ayrıca diğer servislere göre hızlıda.bedava mail almayı düşünenler için ilk tavsiyem yahoo dur.

bu kadar yağdan sonra sizlerinde görüşünü alalım.herkes kullandığı yada en iyi bildiği ücretsiz mail sitesi için oy kullansın.bana göre yahoo oldukça iyi ama bunun için bir referandum yapalım.hadi buyrun...

Eylem
08/08/2002, 17:43
Bence yahoo`nun block özelligi cok kötu tek tek block edecegin adresleri yazmak zorundasin yani direk olarak tum mesajlari isaretleyip block edemiyorsun hotmail`deki gibi buda spam mailleri alan kisileri cileden cikariyor, onun disinda bencede yahoo en iyi free mail hizmeti gerci eskiden hepsi daha iyiydi pop ve smtp özellikleri varken.

yemre
08/08/2002, 19:09
bence en iyisi ozay.net

yada ceviz.net varmı outlook gibisi açıyon bakıyon

ArkHe
08/08/2002, 20:00
Orjinal mesajı gönderen yemre
bence en iyisi ozay.net

Bu siteye daha önce de girmiştim.Çünkü ben alacaktım ancak alınmıştı.Bir bakalım kim bunlar demiştim.Zaten çok evvelden ozay.com u da bir şirket almış.Ben neden mi ilgileniyorum bu ozay ile. (...)

Kolay Gelsin...
Hakan ÖZAY

Eylem
09/08/2002, 00:06
Benim işim çok daha zor gur.com u sanırım asla alamayacağım :):(