pekiyasimdi
14/04/2007, 18:31
Admin tarafında Fonts klasörüne 6 adet font yükledim (Eras ailesi). Bu fontlar admin tarafında görünüp, yazılımlar tarafından sorunsuzca kullanılabilirken, standart kullanıcı tarafında klasörde görünmesine rağmen, yazılımlar tarafından tanınmıyor. Fontları sürükle/bırak yöntemiyle fonts klasörüne taşıdım. Bir yerde hata mı yaptım acaba? Yapacağım bir çalışmada bu fontu kullanmam gerekiyor ve işin tüm dosyaları standart kullanıcı tarafında biraz dağınık duruyor. Toplanıp admin tarafına geçmem oldukça zor.
Sisteme ilk kez sistemin yüklediği fontların haricinde bir font yükledim. Yönetici haricinde 2 ayrı kullanıcı daha var, ikisi de standart kullanıcı. Ama her iki standart kullanıcı da sisteme sonradan eklenen bu fontları görmüyorlar. Ne yapmalı, ne etmeli, bu işin içinden nasıl çıkmalı? Çok acil yardıma ihtiyacım var.
Sisteme ilk kez sistemin yüklediği fontların haricinde bir font yükledim. Yönetici haricinde 2 ayrı kullanıcı daha var, ikisi de standart kullanıcı. Ama her iki standart kullanıcı da sisteme sonradan eklenen bu fontları görmüyorlar. Ne yapmalı, ne etmeli, bu işin içinden nasıl çıkmalı? Çok acil yardıma ihtiyacım var.