PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Spamk Böyle Bişeymi?


Xfire52
13/04/2007, 09:50
Merhaba Arkadaşlar Sitemdeki Filmleri Kaldırmam İçin Bi Uyarı aldım ama şüphelendim.Öncelikle Domainin Kayıtlı oldugu maile değil de iletişim için kullandıgım herhangi bir maile gelmiş.Ayrıca Ayrıntılara baktıgımda da bişeler gördüm.Buyrun sizde bakın.

Delivered-To: hitportal@gmail.com
Received: by 10.114.184.12 with SMTP id h12cs111237waf;
Thu, 12 Apr 2007 00:45:49 -0700 (PDT)
Received: by 10.70.131.19 with SMTP id e19mr2827796wxd.1176363949447;
Thu, 12 Apr 2007 00:45:49 -0700 (PDT)
Return-Path: <info@ampec.net>
Received: from ferrous.medyahosting.com ([67.15.16.2])
by mx.google.com with ESMTP id c53si672511wrc.2007.04.12.00.45.45;
Thu, 12 Apr 2007 00:45:49 -0700 (PDT)
Received-SPF: neutral (google.com: 67.15.16.2 is neither permitted nor denied by best guess record for domain of info@ampec.net)
Received: from [85.97.127.72] (helo=nagehan)
by ferrous.medyahosting.com with smtp (Exim 4.63)
(envelope-from <info@ampec.net>)
id 1Hbtzq-0002PJ-Kl; Thu, 12 Apr 2007 10:45:35 +0300
From: "AMPEC Filmcilik ve Tic. Ltd. Sti." <info@ampec.net>
To: <hitportal@gmail.com>
Subject: =?iso-8859-9?Q?www.hitportal.net__-_C&D_Letter-=DDhtar_ve_Kapatma_Yaz?=
=?iso-8859-9?Q?=FDs=FD_#Ref:_Tr/2007-115#?=
Date: Thu, 12 Apr 2007 10:46:13 +0300
Message-ID: <GLEGLOBKCDMGHILOGIBCIEFFCHAA.info@ampec.net>
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain;
charset="iso-8859-9"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Priority: 1 (Highest)
X-MSMail-Priority: High
X-Mailer: Microsoft Outlook IMO, Build 9.0.2416 (9.0.2910.0)
Importance: High
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3028
X-AntiAbuse: This header was added to track abuse, please include it with any abuse report
X-AntiAbuse: Primary Hostname - ferrous.medyahosting.com
X-AntiAbuse: Original Domain - gmail.com
X-AntiAbuse: Originator/Caller UID/GID - [47 12] / [47 12]
X-AntiAbuse: Sender Address Domain - ampec.net
X-Source:
X-Source-Args:
X-Source-Dir:


Xfire52
13/04/2007, 09:51
spamk yazmışım pardon :D

nohurge
13/04/2007, 10:18
Spam gibi durmuyor. ampec.net'in host edildiği ip blokundan almışsın maili. Kapını da çalarlar bir süre sonra onlara da sorabilirsin spam hakkında daha detaylı bilgiyi.

Xfire52
13/04/2007, 10:20
yalnız whoise baktıgınız zaman onucbilisim diye biryerde host ediliyor ampec.medyahostingle uzaktan yakından alakası yok sanırım.medyahosting denen firmaya mail attım ama umarım cevap verirler.

dkoksal
13/04/2007, 10:22
Bence dikkate almalısın, hosting hizmetini yurt dışından mı alıyorsun?

Xfire52
13/04/2007, 10:38
evet godaddy

Xfire52
13/04/2007, 10:44
Merhaba,

bilgilendirmeniz için teşekür ederiz, ampec.net (http://ampec.net/) web hosting hizmetini firmamızan almaktadır ve frimamızla tek ilgisi budur. Ceveben mailinizi info@ampec.net (info@ampec.net) adresine yazabilirsiniz ya da www.ampec.net (http://www.ampec.net/) sitesinde bulunan telefon numaralarından, daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Saygılarımızla.

daha 50bin bile olmadık bu ne acele ya :( biryandan müyap biryandan ampec illallah

ajnglagla
14/04/2007, 00:21
bence bu tür mailleri dikkate almalısın. (film telif hakkı sahibi) firmadan emir gelince ben de benzer bir uyarı e-maili yazmak durumunda kalmıştım. eğer çok itiraz edilirse de hukuki yollara başvuruluyor