PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : ASP.Net'e Başlangıç

LaLina
03/07/2003, 18:41
Merhaba,

Bende ASP.Net'e geçmek isteyenlerdenim ASP bilgim bende yeterince var ve şimdi ASP.Net'e geçmek istiyorum.ASP'yi VBScript kullanarak kodluyordum ancak ASP.Net'i C# kullanarak kodlamayı ögrenmek istiyorum.

ASP.Net'i C# ile anlatan bir kitap önerirseniz sevinirim.

omerosmanoglu
03/07/2003, 22:08
Arkadaş yayınevinden çıkan Microsoft(G.Andrew Duthie)'nin Adım-Adım Asp.NET'i alma.

Seçkin yayıncılık M.Nuri çetinkaya ve

Elit kitapevinden Ahmet Dizioğlu,Elif İçağasıoğlu,Levent Çamlıbel çıkan kitapları iyi diyorlar ama incelemedim.

İkiside c# diye biliyorum M.Nuri Çetinkaya vb.net ilede örnekler vermiş galiba ama bir incele.

fatihhayri
07/07/2003, 14:39
kolay gelsin.
ASP.NET geçmek istiyorsanız. Kurulum işlemlerini bitirdikten sonra. Tabi kurulumda .netframework'ün büyük boyutlu olanını yüklemenizi tavsiye ederim. Ayrıca editör olarakta vs.net kurmanızı.

Kurulum bittikten sonra gerek .netframework dökümantasyonu ve gerekse vs.net dökümantasyonu size bu konu da yararlı olacaktır. Tabi ingilizce. Ayrıca aspinet ile ilgili ingilizce site ve türkçe sitelerde işinize yarayacaktır. Ayrıca Zafer Demirkol un alfa veya pusula dan çıkan bir kitabı var asp.net ile ilgili başlangıç için önerebilirim ancak kodlar vb.net üzerine ayrıca internet üzerinden de kaynaklar ulaşabilirsiniz.