PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Explorer nasıl kaldırılır?

p.hoenix
12/04/2007, 00:27
windows exp. 6 kullanıyorum.pc 7 ile kurulu gelmiştı, program ekle - kaldırdan 7 yi set up olarak buldum ve kaldır deyıp restard attım.

Ancak aynı şeyı 6 için yapacakken 6 nın set up ı yok.Bu kez ne yapmam gerekli çözemedim??Wınd. xp pro kullanıyorum.

Predator
12/04/2007, 09:23
İnternet explorer'ı kaldırma nedeniniz nedir?

dkoksal
12/04/2007, 09:29
Sanırım bu mümkün değil. Kalsın ama kullanmayın derim.

p.hoenix
12/04/2007, 13:39
Kaldırmak ve yeniden kurmak istiyorum.Bazı sitelere girince actıve x denetımını yükle konutlarını alamıyorum.

Bır okey sıtesıne evdekıler illaki girmek ıstıyor fakat actıve x denetımını almıyor makınem.Almayıncada site uyarı verıp kurulum yapılmadı dıyor ve bızımkıler oyuna gırdıgınde aktıf oyuncu olamıyorlar.

Bu sebeple çok kurcaladım dıye eskı ayarlarına gelmesi için kaldırp tekrar kuracagım.Bılgısayarım ılk geldıgınde o sıteye gırıp oynamışlardı. sonra bır kere format atıldı ve yıneoynayamaz oldular. java yuklenmei gereklı denıyordu sitede yukledım ama actıve x denetımını yukleme yazısı çıkmıyor artık..
nasıl kaldırabılırım anlatırsanız memnun olurum??

Predator
12/04/2007, 14:28
Yeniden yüklemek için:

Başlat/Çalıştır
rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 132 %windir%\Inf\ie.inf
Komutu yaz.

Yada ekteki scripti çalıştır. Cd isteyecektir.

ProJecT
12/04/2007, 15:17
Program ekle Kaldırdan . yapabiliyorduk sanırım . Windows bileşenlerine Bölümünden ie i seçip cd i takıp silebiliyorduk yanlış hatırlamıyorsam .

p.hoenix
12/04/2007, 18:04
Kızacaksınız belki ama scprıt ne demektır?Bunun daha kolay ve anlaşılır bır yolu yokmu? O şeyı ındırdım .masa ustumde duruyor ama anlayamadıgım için yanlış bır şey yapmaktan korkuyorum??

Şimdi çalıştıra o komutu yazdık, tamam dedık. sonra kaldırılıyor mu dıyecek ? yani program kaldırır gıbı kalkacak. Daha sonra restard yapıcaz??

Sonra ne olacak pekı ne görecegız kalkınca?

yuklemek için ne yapıcaz? ben çok yenıyım kusura bakmayın o yüzden tek tek ve acıklamalı anlayabılıyorum...

Bırde ex .6 kalkınca tekrar vırus programlarını , lava , sweep sweper vss kurmamız lazım gelıcek?

onlarla bır alakamız olacakmı??

Predator
13/04/2007, 09:09
Sanırım bilgisarınız ile aranızda duygusal bir bağ var, onu kırmaktan inciltmekten korkuyorsunuz :)

Bozulursa tamir edilir, narin bir cihaz değildir yeni iseniz öğrenmek için en güzel metod deneme/yanılmadır.

Kaybettiğinizde zaman/para kaybedeceğiniz verilerinizi yedekledikten sonra gönül rahatlıyla kurcalayınız.

Forumda özellikle bu bölüm altında cevapsız soru bırakmamaya çalışıyoruz ancak sorularınız çok basit ancak açıklanması uzun şeyler olduğundan sıkıcı denebilir.

Sonuç olarak, önünüzde internet var ve tek kaynağınız ceviz.net değil. Bulduğunuz şeyleri deneyiniz. Ayrıca sistem üzerinde işleriniz varsa ikinci bir kullanıcı açıp veya ikinci bir sistem üzerinde yada virtual pcler üzerinde denemelerinizi yapabilirsiniz.

ProJecT
13/04/2007, 19:52
Tabiki sınırlı bir hesap açıp onla dilediğiniz gibi surf yapın .. zati bozmadan ögrenilmiyor bu melet . :)

kayip_kent
02/05/2007, 16:17
program ekle kaldır kısmından windows bileşeni ekle kaldır var
oradan internet explorer in yanındaki tik işaretini kaldır.sonra ileri de o kendisi kaldırır.tekrar kurmak istersen aynı yolda kurabilirsin ama kurulum için xp cd ister.umarım işinize yaramıştır

Nefsim
03/05/2007, 00:42
kaldırmanın pek yolu yok sanırım

alico
03/05/2007, 01:02
gün gelir ie de lazım olur...