Tam Sürümünü Görmek İçin : *** -gmail yardımı -***
hotmail den gelen mesajları okuyamıyorum , gmail i açınca msn i yükleyin diyor e zaten yüklü , gelen mesajdan da eser yok , ne yapabilirim?
the screenshot;
O bir mail değil. Bir arkadaşın muhtemelen bütün kontaktlarına msn messenger davetiyesi gönderiyor. Bir problem yok yani.
Hostmaster
12/04/2007, 01:51
Birisi senin gmail adresini msn messenger listesine eklediği için msn bu maili sana yollamış.
ee o mail çöpe mi gitti şimdi? :(
Çöpe gitmeli çünkü hiçbir önemi yok. Birileri sana MSN yüklemen için tavsiyede bulunmuş, bende zaten yüklü diye yanıt dön ilgili zata.
Çöpe gitmeli çünkü hiçbir önemi yok. Birileri sana MSN yüklemen için tavsiyede bulunmuş, bende zaten yüklü diye yanıt dön ilgili zata.
hayır arkadaşım! , ben bu kişiyi tanıyorum ve bana bir dosya yollayacaktı! , mail de dosya eklediği bile gözüküyor , ama tıklayınca şu aptal reklam çıkıoyor :( , neyse söyleriz artık bir daha yollasın , ayıp olmazsa tabi
Öyle zannediyorumki ekrangörüntüsünde gösterdiğin bölüm e-posta'nın alt tarafındaki bölüm, o kişi sana e-posta attığında en altında bu reklam çıkıyor büyük ihtimalle; dosya eklentisi vardır orada :) sen iyi incele.
dosya eklediğini açmadan önce görüyorum ama açınca sadece bu çıkıyor , başka da hiç bir şey yok , inanamıyorum yaa , başka bu hatayla karşılaşan yok mu yani :S
Hostmaster
13/04/2007, 12:36
Bu resimdeki sayfayı ek olarak göndermiş olmasın?
bundan bana da sık sık geliyor, msn e gmail adresimizi ekliyorlar.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.