PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : SORUN: D: sürücüsündeki işletim sistemini kaldırmak ve silinen dosyayı geri getirme

karaze
11/04/2007, 15:08
merhaba arkadaşlar
öncelikle pc me format atmak xp yi yeniden kurmak istedim fakat bir türlü olmadı cd yi yerleştirdim benim pc de açılırken f12 tuşuna basınca oturumun nereden açılacağı soruyor cdrom u seçtim fakat karşıma bir ekran geliyor donanım yapılandırmanız inceleniyor diyor fakat daha sonra normal bir şekilde windows açılıyordu yeni kurulum olmuyordu. neyse setup ayalarlarından seçtim cd yi olmadı. neyse windowsu normal açtım cd yi taktım karşıma bir ekran geldi windosu kur yazıyordu batım otomatik kurmaya başladı fakat herşey bitti bir baktım tüm servetim gitmiş nasıl olduysa d sürücüsünün üzerine format atıp windowsu oraya kurmuş. ya hem kuramadım hem tüm çalışmlarımın olduğu bölüm buhar olup uçtu.
her neyse daha önceden bu makinaya bir iki kere windows kurdum ama bu sefer bir türlü olmadı şimdi arkadaşlar yardım edinde lütfen şu d sürücüsündeki windowsu kaldırayım c sürücüsüne windowsu yeniden kurayım ha birde en önemlisi bilen varsa şunuda sorayım d sürücüsü gidince web siteme ait yedekler filanda gitti şu an yayında olan web sitemin içeriğini bilgisayarıma nasıl geri indirebilirim?
ftp ile geri almam mümkünmü yoksa okadar şeyi bir daha nasıl yaparım.
baya bir problem sıraladım
şimdiden çok teşekkür ederim.

dkoksal
11/04/2007, 15:57
Bence diskini söküp profesyonel bir destek almalısın, sanırım verilerin oldukça önemli.
Al diskini eline, git bilg dükkanına, hemen bir DVD ye bassınlar diskini, sende rahat rahat sistemini kur derim.