PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Google 'ım hata veriyor.Yardım edermisiniz ??

p.hoenix
06/04/2007, 00:42
You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Merhaba,

Forumunuz da ve bilgisayar kullanmakta yenıyım.Yakınımda bu işlerden anlayan kimsem yok.:iih:

Bır kaç gün önce wındows güncelleştırmelerımı aldım ve yukledım.Daha sonra tesedüfmü yoksa, sebepmi bılmıyorum şu an açılış sayfam olan google ilk açıldıgı anda bu uyarıyı vermeye başladı...Ve iki gündür internet hızımda da düşme var.Bu ne demektır? Sorun benle mi ilgili ? Ne yapmam lazım??

İlgilenirsenız çok sevınırım.
Saygılar.

p.hoenix
06/04/2007, 01:39
Ben bayanım, centılmen ve yardım sever beyler lütfen yardım edın, ..

cappytoi
06/04/2007, 01:49
bilgisayarınıza virüs veya spyware girmiş olabilir, adaware veya bitdefender online ile tarama yapabilirsiniz.

not: bu mesajı bayan olduğunuz için atmıyorum, forumda kadın erkek ayırmıyoruz. bu kadarına da pes demeden de duramıyorum...

turker
06/04/2007, 02:43
iyi ki bunu dediniz. hemen ipden adres tesbiti yapıp babnıza yada eşinize bu durumu iletelim.

p.hoenix
06/04/2007, 03:13
iyi ki bunu dediniz. hemen ipden adres tesbiti yapıp babnıza yada eşinize bu durumu iletelim.

Bu cevabı anlayamadım ??Acıklarmısınız??:garip:

Virüs tarama yaptım, adaware, swee sweeper ve spy boot ile de taradım.Temiz çıktı başka bir sorun olmalı?

Yorumlarınız neler acaba ??

Selim61
06/04/2007, 03:18
Cevap şu olabilir.Bilgisayarınız sizden habersiz güncelleştirme yapıyordur.
Bilgisayarıma sağ tıklayınız Otomatik Güncelleştirmeler i Kapatınız.

Selim61
06/04/2007, 03:20
Pardon Bilgisayarıma sağ tıklayınız Özellikler/ Otomatik Güncelleştirmeler i Kapatınız.

p.hoenix
06/04/2007, 03:31
Bayanım dıye yazmamın sebebı, arama yaptıgım tum forumlarda bilişim konusunda beylerin sayıca çok oldugu forumları görmemdi.Ceviz forumda da henüz bir bayan nickine rastlayamadıgımdan , ''ben bayanım '' deme ıhtıyacı hissettım.
Kaliteli ve bilgi yönunden zengin bir ortamda bayan üyelere daha çok yardım edılecegını ve sayılarının artmasından memnun olunacagını düşündüm..
Eger olumsuz bir izlenim bıraktı isem, özür dilerim.

Bilgi ve yardıma ıhtıyacım var ve bu konuda uzun süre sizlere danışmak isterim..:ginginn: Bir kusurum oldu ise, affola.

Saygılar.

turker
06/04/2007, 03:34
Bu cevabı anlayamadım ??Acıklarmısınız??
hemcinslerinden yardım istemiyor, sadece centilmen erkek yardımlarını kabul ediyor deriz, gerisine de karışmayız artık...

turker
06/04/2007, 03:36
Kaliteli ve bilgi yönunden zengin bir ortamda bayan üyelere daha çok yardım edılecegını ve sayılarının artmasından memnun olunacagını düşündüm..
benim bildiğim 5 civarında bayan üye var, sadece siz bunu belirtme ihtiyacı hissettiniz. ayrıca yardım ederken pek çoğumuz cinsiyet ayrımı yapmıyoruz. özetle cinsiyetinizin size sağlayacağı "extra" bir yarar olmaz, en azından bu beklenti içinde olmayın.

p.hoenix
06/04/2007, 03:45
Sayın selim,

Az önce güncelleştirme ayarlarıma da baktım, otomatik fakat bana sor, Onay alamadan yükleme şıkkını seçmişim.Yani benden habersiz güncelleştirme yapmıyor şuan.Ama yınede ben kapalı konumuna aldım.

Halen ara ara goog da aynı yukarıdaki uraı çıkıyor, başka bir adrese bağlanıp, o sıte üzerinden google el ile gırıp açabiliyorum.
Yani masa üstünden ''e'' ye tıkladıgımda hala ılk acılış sayfam google geldıgınden yukarıdakı hata mesajını ara ara vermekte..

2 gün önceye kadar acılış sayfam google tık diye acılırdı..Şimdi ise defalarca denemeden sonra bu hata mesajı ve ardından goole geliyor??

Fuzz
06/04/2007, 03:59

Ben erkeğim, centilmen ve yardım sever olduğum söylenir ancak hiçbir zaman cinsiyetimi duygu sömürüsü aracı olarak kullanmadım.

Sorununla ilgili bir kaç önerim :

- Başka bir tarayıcı ile dene

- www.ewido.com adresinden avg anti-spyware'ı indir, update et ve "complate scan" yap. Bulunan tüm sonuçlar için "delete" seçeneğini seçip "apply all actions" butonuna tıkla

- Sürekli güvenlik için www.bitdefender.com adresinden "bitdefender antivirus plus"ı indirip kur.

p.hoenix
06/04/2007, 04:06
benim bildiğim 5 civarında bayan üye var, sadece siz bunu belirtme ihtiyacı hissettiniz. ayrıca yardım ederken pek çoğumuz cinsiyet ayrımı yapmıyoruz. özetle cinsiyetinizin size sağlayacağı "extra" bir yarar olmaz, en azından bu beklenti içinde olmayın.

sayın türker,

Siz 5,712 mesajınızdan sonra 5 bayan uye oldugunu söylemışsınız, ben bu soru topıgını açtıgımda forumunuzda 1 saat bulunmuştum ve uye olmuştum.Ve hıç bır bayana rastlamamıştım.Sizden oncekı satırlarımda gayet ''samımı'' ve nazık bır dılle bayan oldugumu belırtmemın sebebını acıklamış ve özür de dılemıştım..

Ben bu foruma uzaktan baglanıyorum ve burada bu tıp bılgıler için danışacagım kımsem yok.Dılerdım kı şu satırları öğrenmek için meşgul edeyım.

Extralar peşinde degılım ve bu sert tavrınız devam ederse, extra bır şey başıma gelecek ve sayenızde atılacagım.Çünkü cevaplarınız benı çok üzüyor yenı bır cevap hakkı doguruyorsunuz bana...

Daha ılk gunden böyle dışlanacagımı ummazdım..
Nıyetım forumdan, bılgılerınden, sızlerı ustalıgından yararlanmaktı..Tüm mesajlarımı da samımı ve cana yakın bırdılle art nıyet gözetmeden yazdım.
Umazdım bu kadar terslenecegımı.:garip:

Ve yıne saygılar dıyorum.

p.hoenix
06/04/2007, 13:58
Şu ana kadar sylediğiiz tüm taramaları yaptım.Bilgsayar kapattım , yenıden açtıgımda google gayet normal açıldı.Fakat bır kaç kullanımdan sonra

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Yıne aynı mesajı vermekte.Bu hala olmuyor.Yazdıgım ıngılızce hata mesajının anlamı nedir??
Yaptıgım taramalar mı yetersiz?Bılmeden bir ayarmı mı bozdum bılgısayarda??Sadece goggle da oluyor, başka sıtelerde sorun yok.Bırde ınternet agır..

Çok sıkılıyorum ve daha ne yapmam lazım bılmıyorum??Lütfen yardım edermısınız??

Fuzz
06/04/2007, 14:20
Şu ana kadar sylediğiiz tüm taramaları yaptım.Bilgsayar kapattım , yenıden açtıgımda google gayet normal açıldı.Fakat bır kaç kullanımdan sonra

Yıne aynı mesajı vermekte.Bu hala olmuyor.Yazdıgım ıngılızce hata mesajının anlamı nedir??
Yaptıgım taramalar mı yetersiz?Bılmeden bir ayarmı mı bozdum bılgısayarda??Sadece goggle da oluyor, başka sıtelerde sorun yok.Bırde ınternet agır..

Çok sıkılıyorum ve daha ne yapmam lazım bılmıyorum??Lütfen yardım edermısınız??

Tarama ve temizlikten sonra düzeldiğini yazmışsın.
O zaman sürekli girdiğin siteleri ve kullandığın programları gözden geçirmen gerek, büyük ihtimal aynı sorunu bu siteler/programlar yüzünden tekrar yaşıyorsun.

Yukarıda yazdığım "Sürekli güvenlik için www.bitdefender.com (http://www.bitdefender.com/) adresinden "bitdefender antivirus plus"ı indirip kur." önerisini pek dikkate almamışsın sanırım :)

p.hoenix
06/04/2007, 15:38
Şu anda panda tıtanıum 2007 +fırewall kullanıyorum.

Türkçe olmasından dolayı anlayabılıyorum.Bıt defender için tavsıyenıze uydum ve ındırdım.Fakat sıze danışmadan kurmak ıstemedım.Panda dan memnunum, ama bıt defender ıse çok önerılıyor .

Netten ınceledım, fakat ıngılızce ve kullanmakta zorlanırmıyım, bu bır, ikincisi freewall korumasını vırüs programlarına bırakmadım ve hep wındowsunkini açık tuttum.Bu doğru bır davranışmı??

Üçüncü soru ıse panda ve bıt defender vırus programları ıkısı bır arada olurmu?

Bırıni mi seçmek zorundayım??

Pc dergılerınde pandaya artı puan verıyorlardı.Sizce sadece vırüs programı yeterlimi??

Bu konuda tavsıyelerınız neler??Google daki sorunum virüs kapmış oldugumdan mı?
Bit defender onlıne scan ettıgımde bır şeyler buldu ve ıngılızceoldugundan anlayamadım, sildimi bulduklarını?
Onlıne scan yapınca sadece buluyormu yoksa temızleyıpyok mu edıyor??

Lütfen bu konularda bana yardımcı olunuz sayın fuzz:garip:
saygılar

p.hoenix
06/04/2007, 15:42
Bırde kullandıgım programın içinde vırus bulup sılınınce, o vırus artık yok olmuş ve temızlenmış olmazmı?
Yoksa o program her kullanıldıgında içindekı trojan canlanırmı??Adı yazan yada bıt defenderin gösterdıgı programı kaldırmam mı lazım??
Temizlendı delete gıbı bır şeyler yazmıştı.O program artık temiz degılmı?Kaldırayımmı yoksa dursun mu?

p.hoenix
06/04/2007, 20:02
Bıt defenderi kurdum, pandayı kaldırdım ve adawaare yıde kaldırmamı ıstedı.Sizden cevap çıkmayınca bunu kendım denedım.kullandıgım iki tane de şühhelı programı kaldırdım..

Şu ana kadar google de sorunyok.Umarım yıne olmaz.Bu bıt defenderin kullanma süresı ne kadar acaba ??

Ayrıca yukarıdakı sordugum sorulara cevap verecek, kısa bıraçıklama ıle bana bılgı verecek kımse varmı lütfen ızah edermısiniz ?

Fuzz
07/04/2007, 00:17
Aynı anda birden fazla güvenlik programı kullanılmaz, çakışmalara ve sistem kilitlenmelerine yol açar.

Hatırladığım kadarıyle bitdefender'ın 9. sürümü için Türkçe dil paketi mevcuttu (nerde gördüğümü ve doğruluğunu bilmiyorum)

Windows'un kendi güvenlik duvarı "şu programı engelliyim mi?" demekten başka hiçbi işe yaramaz, en iyisi bitdefender antivirus plus'ın firewall'unu da açık tutmak.

Bitdefender antivirus plus 10 kurduysan 30 gün boyunca deneme sürümü olarak kullanabilirsin. Satın almak istemiyorsan illegal yöntemlerle kullanmaya devam etmek de mümkün tabii.

Bilgisayar dergileri hangi firmadan para alırsa onun hakkında iyi yorumlar yapar, göklere yükseltir. Bu yüzden en iyi karar verebilicek kişi kullanıcının kendisidir. Bana bitdefender en iyisi gelir, sana panda, bi başkasına nod32 vs...

Google sorunun %99,9 trojan, virüs tarzı bişey yüzündendi

Geçmiş olsun.

p.hoenix
07/04/2007, 00:30
Selam,
V10plus kullanmak için kurdum Çokta memnun kaldım.Ancak illegal yoldan bır şifre gırdım ve maalesef şimdi tam sürüm olarak kullanamıyorum.Kaldırıp yenıden kurdum ama trıal moda bıle geçmıyor.

Sadece scan yapıyor.Oda manuel olarak.şimdi ben bu 30 gun full kullanımı sağlamak için tekrar nasıl kurmalıyım programı??

Yardımınız ve tavsıyelerınız için ço çok teşeur ederım fuzz

cappytoi
07/04/2007, 01:49
bence satın alın, kampanyası vardı bir ara 2 bilgisayara 2 seneliği 49$ mıydı neydi. özelliğine göre pahalı değiller. lisanslı kullanmamak için bir sebep yok.

p.hoenix
07/04/2007, 13:50
Ben İstanbul merkezde değilim, egede bır sahıl kasabasındayım ,bulundugum yerde hiç rastlamadım bu markaya.Internette kampanyalı olarak alabılecegım bir site varmı?
Güvenilir bir yer tavsıye edermısınız?

bronze
07/04/2007, 13:56
Eğer sorununuz yeni oluştuysa sorunun olmadığı bir tarihe Sistem Geri Yükleme (http://www.google.com/search?q=Sistem+Geri+Y%C3%BCkleme) yapınız.

cappytoi
07/04/2007, 14:46
direkt bitdefender 'ın kendi sitesinden alabilirsin.