Tam Sürümünü Görmek İçin : Ching Yu Liu
Harmanyeri.com diye bir site vardi eskiden bayada faydali idi yeni başlayanlar için sanırım uçmuş site Ching Yu Liu isimli birine kayitli buna şaştım allahın çinlisi ne diye harmanyeri.com diye bir adres alır ki?
Zerzevat Adam
01/07/2003, 01:03
alla alla flashla yapılmış bir siteydi...
ve harbi ne yapacak ki
sevgilisinin adı har man yer-i :Dehehe
Orjinal mesajı gönderen Sahin
site Ching Yu Liu isimli birine kayitli buna şaştım allahın çinlisi ne diye harmanyeri.com diye bir adres alır ki?
Bir de HongKonglu bir kardeşimiz var. Sitesini falan hatırlamıyorum.
Bu vatandaşın bir domain, hosting karışık bir şirketi vardı. Domain şirketleri düşen domainleri görebiliyorlar zannedersem. Bu vatandaşta hit alan ve düşen domainleri saniyesinde alıyor. Kendi şirketine de yazmış "1 milyon domainimiz var" diye...
Yani hitleri kendilerine çevirmeye çalışıyorlardı.
Yoho.com da böyle işler yapıyor olabilir.
Adrenalin
01/07/2003, 18:41
:) bboz da vardı oda yok artık. Yok oluyolar :(
Zerzevat Adam
01/07/2003, 19:04
bboz benim arkadaşımın annesinin halasının oğlu mu ne öyle birşey :)
Adrenalin
01/07/2003, 19:31
Suyunun suyu :)
Ben ençok o siteden bişeler öğrenmiştim. Harman yerindende öğrenmiştim ama flash olunca açamamıştım daha :)
Bu zatı webde aramayı denediniz mi?..
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.