Tam Sürümünü Görmek İçin : toplu sms gönderme ???
badsector
01/04/2007, 17:11
selam arkadaşlar böyle bir konuyu başka bi başlık altındada açmıştım ama sonradan konu değişti...
bu dönem tez konusu olarak toplu sms gönderme programı yapacağım bu konuda yardımcı olabilir misiniz???
acehreli
01/04/2007, 22:47
SMS'in gonderilecegi alicilari bir yerden alacaksin. Ornegin bir dosyada listelenmis olabilirler. Onlari bir dOngU icinden teker teker okuyacaksin ve mesaji her birisine gondereceksin.
Ali
hızlı sms programlarını örnek al
net üzeinden ise clickatell den hesap al tüm kodları veriyorlar :D
badsector
02/04/2007, 15:05
evet net üzerinden olacak bugün bi tane firmaya gittim smssunucu olarak destek verebiliriz dediler...bide clicktell e bakayımm..
badsector
05/04/2007, 00:23
elinde c# kodu olan arkadaş var mı acaba ??? (aslında herhangi bi dilde de olabilir ben c# ta yapacam daha çok işime yarardı...)
badsector
09/06/2007, 01:23
iki ay sonra şöyle yazdığım mesajlaraı tekrar baktımda :D programı bitirdim arkadaşlar şimdi rapor kısmı kaldı onunla uğraşıyoyrum. yardım herkese çok tşk ederim.
DesignMaster
13/06/2007, 23:23
SMSJumbo! adında bir site var kurumsal toplu sms ve interactive sms konusunda ama istediğin site web tabanlımı olacak yoksa excutable yazılımmı bu konudada bilgi verirsen sevinirim. Eğer web tabanlı ise bu siteden senin adına şifre alabiliriz.
Bir İncele İstersen Hizmet Kalitesi Olarakta Oldukça İyiler.
SMSJumbo! Toplu SMS Servisi - SMS Gateway
http://sms.netjumbo.com
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.