PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Çark'ın İnsanları

treeq
01/04/2007, 15:09
Bilisim Sektoru'nde calistigim icin, genelde internet uygulamalari uzerine calistigim icin konuyu buraya actim yanlis yer olabilir, eger oyleyse ozur dilerim..

Bu sektor artik oyle bir hal almiski,

Insanlarda surekli olarak bir guvensizlik,
Birbirini asagilama, kucuk gorme,
Surekli maddiyata dayali sohbetler,
Can sikici dialoglar seklinde bu liste uzayip gider.

Bilmiyorum tam kac yildi oldu bu sektore gireli ama son 1 yil icerisinde aklimin almadigi o kadar cok sey varki, adeta bir kurtlar sofrasi olup cikivermis.

Isin garip tarafida kimse icerisinde bulundugu carkin farkinda degil..
Bilmiyorum bu isin sonu nereye gidecek..
Sessizce cekileyim koseme dedim ama icimdeki ofkeyi kusmak istedim gibi oldu biraz.

Acaba sorun bendemi diyorum ama doneleri birlestirdigimdede sorunun buyuk oranla bende olmadigi ortaya cikiyor.

Danisiyorum, danisiliyorum, sorgulama yapiyorum ama yok sonuc hep ayni, hakliligim ortaya cikiyor.

Bilmiyorum nereye kadar gidecek ama elbet birgun bitecek bu izdirap.

Butun bunlari silelim ve carkin icinde olmaya devam edelim, istemesekte devam ettirilecegiz zaten

Meteryus
01/04/2007, 15:30
Insanlarda surekli olarak bir guvensizlik,
Birbirini asagilama, kucuk gorme,
Surekli maddiyata dayali sohbetler,
Bu bilişim sektörüne özgü bir durum değil, dünya genel olarak böyle bir yer :)

treeq
01/04/2007, 15:37
Bu bilişim sektörüne özgü bir durum değil, dünya genel olarak böyle bir yer :)

Tamam ama disariya cikip bir baktigimizda bu carki gorunce istahim kapaniyor, moralim bozuluyor, herseyi birakip koseme cekilmek aklima geliyor, sonuc olarak hayatta bir madalyonmus.

Ansugo
01/04/2007, 17:27
Begenmedigin insanlarin yaptiklarini yap sen de mutlu ol onlar da mutlu olsun.

treeq
02/04/2007, 09:03
Dun cok agir bi sekilde birsey gururuma dokunmustu o yuzden burda estirmisim biraz, kusura bakmayin :)

Begenmedigin insanlarin yaptiklarini yap sen de mutlu ol onlar da mutlu olsun.

Galiba oyle olacak, yani kisaca "sende o carka katil" diyorsunuz :)

Virtuozzo
02/04/2007, 09:33
Galiba oyle olacak, yani kisaca "sende o carka katil" diyorsunuz

Bence insan kendini biliyorsa başkalarının negatif elektriğinden etkilenmemeyi öğrenmeli.
"Kişiye göre muamele etmek" mantığı da bu tür sorunları kökünden halledecektir.

kurtcuk
02/04/2007, 09:39
ne olursa olsun, dünyanın bir taraflarında biz görmesekte güzel şeyler oluyordur.

Onun için pollyannacılığıda devam bence

hiko
02/04/2007, 10:38
Galiba oyle olacak, yani kisaca "sende o carka katil" diyorsunuz :)

Belki de katilmaya gerek bile yoktur, zaten o cark sizlerden/bizlerden olusuyordur. :kuuul:

treeq
02/04/2007, 12:21
Belki de katilmaya gerek bile yoktur, zaten o cark sizlerden/bizlerden olusuyordur. :kuuul:

Her zaman, her yerde, her sektorde ve platformda iyiler ve kotuler varmis, vardir, varolacaktir, zorunlu olan kotuye veya iyiye katilmak degil, herhangi birisine katilmaktir.

Ben sektor bazli kotuler grubunda olmadigimi dusunuyorum, zaten sorun katilim gosterdigim grup degil grubun davranislari ve benim bu davranislara karsi duydugum aci.