treeq
01/04/2007, 15:09
Bilisim Sektoru'nde calistigim icin, genelde internet uygulamalari uzerine calistigim icin konuyu buraya actim yanlis yer olabilir, eger oyleyse ozur dilerim..
Bu sektor artik oyle bir hal almiski,
Insanlarda surekli olarak bir guvensizlik,
Birbirini asagilama, kucuk gorme,
Surekli maddiyata dayali sohbetler,
Can sikici dialoglar seklinde bu liste uzayip gider.
Bilmiyorum tam kac yildi oldu bu sektore gireli ama son 1 yil icerisinde aklimin almadigi o kadar cok sey varki, adeta bir kurtlar sofrasi olup cikivermis.
Isin garip tarafida kimse icerisinde bulundugu carkin farkinda degil..
Bilmiyorum bu isin sonu nereye gidecek..
Sessizce cekileyim koseme dedim ama icimdeki ofkeyi kusmak istedim gibi oldu biraz.
Acaba sorun bendemi diyorum ama doneleri birlestirdigimdede sorunun buyuk oranla bende olmadigi ortaya cikiyor.
Danisiyorum, danisiliyorum, sorgulama yapiyorum ama yok sonuc hep ayni, hakliligim ortaya cikiyor.
Bilmiyorum nereye kadar gidecek ama elbet birgun bitecek bu izdirap.
Butun bunlari silelim ve carkin icinde olmaya devam edelim, istemesekte devam ettirilecegiz zaten
Bu sektor artik oyle bir hal almiski,
Insanlarda surekli olarak bir guvensizlik,
Birbirini asagilama, kucuk gorme,
Surekli maddiyata dayali sohbetler,
Can sikici dialoglar seklinde bu liste uzayip gider.
Bilmiyorum tam kac yildi oldu bu sektore gireli ama son 1 yil icerisinde aklimin almadigi o kadar cok sey varki, adeta bir kurtlar sofrasi olup cikivermis.
Isin garip tarafida kimse icerisinde bulundugu carkin farkinda degil..
Bilmiyorum bu isin sonu nereye gidecek..
Sessizce cekileyim koseme dedim ama icimdeki ofkeyi kusmak istedim gibi oldu biraz.
Acaba sorun bendemi diyorum ama doneleri birlestirdigimdede sorunun buyuk oranla bende olmadigi ortaya cikiyor.
Danisiyorum, danisiliyorum, sorgulama yapiyorum ama yok sonuc hep ayni, hakliligim ortaya cikiyor.
Bilmiyorum nereye kadar gidecek ama elbet birgun bitecek bu izdirap.
Butun bunlari silelim ve carkin icinde olmaya devam edelim, istemesekte devam ettirilecegiz zaten