Tam Sürümünü Görmek İçin : Hotmail Live Normal'e Çevirme
akkaraman
31/03/2007, 16:27
Arkadaşlar Hotmail Live 'ı Normal'e nasıl çeviririz?
Sağ kısımda seçenekler bölümü var. Oradan bir yere tıklanıyordu. Ama unuttum. Ben o seçenekler kısmından değiştirmiştim.
karflake
31/03/2007, 17:50
Aşağıdaki şekilde olabilir mi? Ben Live'dan memnun olduğum için denemedim.
Sağ üst köşeden Options'u tıklayın, açılan menüden More options'u seçin. Switch back to MSN Hotmail seçneğini tıklayın.
akkaraman
31/03/2007, 22:34
karflake dediğin gib yaptım. klasik hotmail e döndüm.
Yazıkları gümle Komedi ya :D
Windows Live Mail hizmetini kullanmaktan vazgeçmek istiyorsanız: Aşağıdaki "Geri dön" seçeneğini tıklatın; MSN Hotmail'e dönersiniz. Lütfen unutmayın: Gelen kutunuzun boyutu artık 2GB olmayabilir. MSN Hotmail'e döndüğünüzde lütfen depolama alanınızı denetleyin ve gerekiyorsa fazla postanızı silin.
Tehdit eder gibi ehehe
karflake
02/04/2007, 18:18
Aslında daha büyük komedi, Hotmail'in diğer ülkelere yüzlerce mb kota verirken, Türkiye'ye -dalga geçer gibi- 2 mb bir kota vermesiydi yıllarca :mad:
Adamlar utanmasa Yalvarcaklar Normal e geçme diye .. sanki mail değiştiriyoruz :D
Aşağıdaki şekilde olabilir mi? Ben Live'dan memnun olduğum için denemedim.
Sağ üst köşeden Options'u tıklayın, açılan menüden More options'u seçin. Switch back to MSN Hotmail seçneğini tıklayın.
bu dediğiniz MORE OPTİONS çıkmıyor ne gıcık bir arayüzü var hem de mailleri türkçe yollamıyor yardım pls
More options u buldum ama bu kezde Switch back to MSN Hotmail seçeneğini bulamadım offf ya ne biçim gıcık mış bu live mail
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.