omer
31/03/2007, 10:25
Merhaba,
Pc'imde 2 ad. hd var. 80gb 40gb
Birince Hd'mi 2'ye ayırıp 1nci partion'a Winxpo Pro ve programları kurdum. 2
2 nci Partion'da Acronis ile 1 nci partion'un yedeğini aldım.
Şimdi 2nci Harddisk'e Win2003 kurmak istiyorum. Ama xp'de birşey olduğundan acronis ile c'yi geri aldığımda boot özelliği bozulacak belkide 2003 hiç açılmayacak.
Ne yazıkki Bios'umda usb disk vs.. 'den açma varken 2nci harddisk'ten boot etme gibi bir özellik yok.
Boot yönetimi için bir program varmı. 1 nci hd'den boot et , 2 nci hd'den boot et gibi.
Veya alternatif bir öneriniz varmı.?
Amacım (2 hd birbirinden bağımsız kullanmak- Kasayı açmadan)
Bir de aklımdan Winxp Pro'yu (1nci disk 1nci part.) acronisten tekrar geri alıp, 2003'ü kurup(2nci hd.tek part.) tekrar c'yi acronisle yedeklemekte geçiyor.
Pc'imde 2 ad. hd var. 80gb 40gb
Birince Hd'mi 2'ye ayırıp 1nci partion'a Winxpo Pro ve programları kurdum. 2
2 nci Partion'da Acronis ile 1 nci partion'un yedeğini aldım.
Şimdi 2nci Harddisk'e Win2003 kurmak istiyorum. Ama xp'de birşey olduğundan acronis ile c'yi geri aldığımda boot özelliği bozulacak belkide 2003 hiç açılmayacak.
Ne yazıkki Bios'umda usb disk vs.. 'den açma varken 2nci harddisk'ten boot etme gibi bir özellik yok.
Boot yönetimi için bir program varmı. 1 nci hd'den boot et , 2 nci hd'den boot et gibi.
Veya alternatif bir öneriniz varmı.?
Amacım (2 hd birbirinden bağımsız kullanmak- Kasayı açmadan)
Bir de aklımdan Winxp Pro'yu (1nci disk 1nci part.) acronisten tekrar geri alıp, 2003'ü kurup(2nci hd.tek part.) tekrar c'yi acronisle yedeklemekte geçiyor.