Tam Sürümünü Görmek İçin : Gmail ile ilgili sorun...
ApexLoader
28/03/2007, 14:17
Merhaba arkadaşlar ben gmaildeki hesabımda etiket açıyorum gelen kutusundaki mailleri etikete taşıdığımda geln kutusundada duruyolar ben taşıma yaptığımda kompile taşınmasını istiyorum ayarlara baktım bulamadım bunun bir çozumu varmıdır?
Etiketli mailler de normalde etiketsizler gibi gelen kutusunda ve çöp kutusunda görüntülenir.Sadece önüne etiketin adı eklenir.Ancak alt kısımdaki Etiketler kutusundan istediğin etiketin üzerine tıklayarak sadece o etikete sahip postaların görüntülenmesi sağlayabilirsin.
Scorpion
28/03/2007, 16:10
klasor ile etiket farklı kavram (gibi düşün enazından)
doronty37
28/03/2007, 16:55
Taşımak istediğin mailleri seçip Arşivle butonuna basarsan sadece etiketi seçtiğin zaman görüntülenir. Gelen kutusunda görünmez.
doronty37 doğru cevâbı vermiş. çözüm arşivleme. ayrıca etiket altına alma ve arşivleme olayını her mail için tek tek elle yapmamak için süzgeçler oluşturabilirsin.
ApexLoader
29/03/2007, 14:38
Beyler arşivle demekki gormemisim çok sağolun varolsun
yya bende birşey sorcam , eğer uzun sire cevap gelmezse yeni konu açarım artık;
hotmail den gelen maillerime bakamıyorum , mns yi indirin diyor , e zaten yüklü msn , gelen hotmail mesajlarımı nasık okuyabilirim?
immediateeeeeeeeeee
çok aciiil ya
aceleden mesajı nasıl yazmışım , hep hata dolu :)
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.