Tam Sürümünü Görmek İçin : Hatam Nerede ?
Adrenalin
26/06/2003, 12:51
Sizlerden bir konu hakkında fikir almak istedim. Ben çözemedim.
2002 Kasımda bir kız sevdim hergün muhabbet ediyorduk. Ara tatilde memleketine gitti ve bende cebi olmadığından evine telefon açıyordum. Birgün annesi çıktı telefona onunla konuştuk.
Tatilsonrası geri gelince 1-2 ay benimle konuşmadı sonra birgün onun için yazdığım yazılardan birisi eline geçmiş ve okumuş. Beni arayıp "konuşmamız gerek" dedi bende sevindim 2 aydır hiç göremiyordum ve bana "Annemle telefonla konuştukdan sonra annem bana bu çocuk sana aşık dedi önce inanmadım ama sonra düşününce haklı olduğunu anladım. Bu yüzden buraya gelince seni aramadım. Senden kaçtım. Ama yazını okuyunca beni bukadar çok neden sevdiğini düşündüm ve konuşmak istedim seninle. Şimdilerde kimseyle çıkmak istemiyorum aşık olmak planlarımda yok" dedi. Bende arkadaş olarak kalmayı teklif ettim Hiç olmamasından iidir diye düşünerek. Kabul etti ama yinede hiç görüşmedik. Sadece yolda gördüğünde selam verip gidiyordu. 1 hafta önce ilkdefa bir Gül gönderdim evine (şimdiye kadar hiç kimseye yapmamıştım) ve şimdi yüzüme bile bakmıyor.
Böyle bir durumda ne yapmalıyım sizce ? Yada ne yapardınız.
Basta bı yerlede "Sevgili Güzin Abla;" gıbı bı ıfadenın olması gerekmıyormuydu :)
Adrenalin
26/06/2003, 13:04
:) Güzin abla çözemedi HunTER bende koskoca Ceviz çözer elbet dedim.
Güzin beni ignore etti artık :p
bence ignore listene ekle
arkadas kalalim noktasinda kacirmisin treni...
gunul kacani kovalar teorisinden yola cik, ve o ne tarafa gidiyorsa sen ters tarafa kosmaya basla...
:D
Aslinda en mantiklisi yorma kendini raisti dinle :D
Üzülme aslanım senin hatan yok.Kız biraz değişik.Olur böyle şeyler.Cins birisi mi bari?
Adrenalin
26/06/2003, 13:29
@RaiST
İgnore etsende gönül elvermiyor :) Sorun gönülde.
@MUBNET
Kız gerçekden değişik. Dün ben cafedeyim diye kızarkadaşları girdi ama o gelmedi eve gitti.
Gerçi eski heyecanımda gitmiş. Gitmeseydi peşinden çıkardım.
Adrenalin, üzülme, takma.Bak aynı şeyler benim de başıma geldi.Eğer aşık değilsen, boşveeeeeer...
Hakikaten.Biliyorum söylemsei kolay ama bir dene, yoksa sana yazık olacak.Bu arada kız kaç yaşında ?
Adrenalin
26/06/2003, 13:41
Zor aşık olurum zorda unuturum :) Kız 20 yaşında
Benim yüzümden iki arkadaşı ile konuşmuyor. Ve görmemeye gayret ediyorum. Gözden ırak olan gönüldende ırak olur hesabı.
CrazyCat
26/06/2003, 13:50
hmm durumunu bir değerlendirmek lazım:)
Edebi açıdan düşünülürse arkadaşlık aşkın çekingen halidir.
Ticari açıdan müşteri taleplerini olası potansiyeli kaçırmadan geri çevirmektir. :D
Matematiksel açıdan iki az bilinmeyenli tek denklemdir. :)
kimyasal açıdan düşünülürse reaksionun bir birleşme ile sonuçlanabilmesi için "işin" ve "yaşın" gibi katalizörler kullanman gerekli :D
foruma sorduğuna göre bir de işe programlama açısından bakmak lazım.
bence olmuyorsa kaç defa denemen gerektiğinin sınırını belirleyen değişken tanımlamassan işlem sonsuz döngüye girer :D
Arkadaşını yakından tanısaydım ya da daha fazla bilgiye sahip olsaydım yazacak çok şey olurdu. Çünkü çok iyi psikolojik tahlil yaparım. Çok ciddiyim atıyorum sanma.
Ama şunu söyleyim; hiçbir şey kaçarak çözülmez ve kaçış hiçbir şeyin de sonucu olamaz...
Adrenalin
26/06/2003, 14:01
Tiyatro aşkı ile yanan birisi :) Belkide bu yüzden istemedi. Belkide.
Orjinal mesajı gönderen acelya
Arkadaşını yakından tanısaydım ya da daha fazla bilgiye sahip olsaydım yazacak çok şey olurdu. Çünkü çok iyi psikolojik tahlil yaparım. Çok ciddiyim atıyorum sanma.
Ama şunu söyleyim; hiçbir şey kaçarak çözülmez ve kaçış hiçbir şeyin de sonucu olamaz...
yaf kendım hakkımda bilgiler versen benı benim hakkımda bi tahlil yapsan? (ciddiyim)
Kız senin yüzünü bile görmek istemiyorsa neden ne yapmalıyım diye düşünüyorsun.
Şahsen yüzümü görmek istemeyen bir kızın (böyle bi kız varmıdır bilmiyorum :cool: ) varlığını bile kabul etmem herhalde..
Adrenalin
26/06/2003, 14:11
Konuyu saptırmayın :) Birtane "Kişi Analizi" adında başlık açın yapsın :p
Orjinal mesajı gönderen RaiST
yaf kendım hakkımda bilgiler versen benı benim hakkımda bi tahlil yapsan? (ciddiyim)
Böyle bir tahlili memnuniyetle yaparım. Ama ben genelde bu tahlili yaparken kişinin konuşmaları sırasında kullandığı kelimelere ve olaylar karşısında gösterdiği tepkilere göre yapıyorum.
Ya ne bileyim mesela messengerda filan konuşuyor olsak. ya da hergün diyalog halinde olsak o zaman daha başarılı olur bu tahlil işi. Ama bu kez de böyle denerim olmazsa: kendi hakkında bilgi veren birini tahlil etmeye çalışırım :)
Tabi bu durumda ne kadar başarılı olurum bilmiyorum :)
tamam o zaman kendim hakkında bilgi verecegim.. ozel mesaj olarak gonderirim.
Adrenalin kızmazsın değil mi konuyu dağıttık diye :P
Adrenalin
26/06/2003, 15:07
Yok artık kızsamda fayda vermez :) Konu diye bişe kalmadı devam edinde bizde öğrenelim. Kim neymiş.
RaiST özel mesaj göndercem dediğine göre demek ki özel kalmasını istiyor. yani kim neymiş öğrenemeyeceksin. :p
Mingitau
26/06/2003, 15:17
Aklıma Zerda dizisinin başlangıcında soylenen sozler geldi.
İki insan birbirini severde kavuşursa adı mutluluktur,
Biri kaçar oteki kovalarsa adı aşktır,
İkiside sever ve kavuşamazlarsa adı efsanedir....
Aşık oldum diyen yalan söylüyor.
Bu dünya'da kimse kimseye aşık olmamıştır.
Ya da oldum sandıkları şey aşk değildir.
Mesela bir yanılsamadır, bir oyundur...
Sevgilin için 40 yıl köle olur musun? Olmazsın.. Çünkü o bir insan.
O zaman aşığım deyipte aşkın manâsını ayağa düşürmeyelim.
Modern zamanlarda sizin aşk dediğiniz şey, aşk değil; yoğun sevgi yumağıdır.
Hormonlardan kaynaklanan olay ise gene aşk değildir, bir insanlık güdüsüdür. Kezâ bu güdü hayvanda da vardır.
Aşk başka birşeydir.
Kimse kusura bakmasın ama
Ansugo+100000000000000000000000000000000000...
Ansugo'ya yüzde sonsuz katılıyorum.
Ansugo sana diyecek birşey kalmamış, aşmışsın. :super:
Orjinal mesajı gönderen Ansugo
Hormonlardan kaynaklanan olay ise gene aşk değildir, bir insanlık güdüsüdür. Kezâ bu güdü hayvanda da vardır.
Aşk başka birşeydir.
ask benim gple duydugum duygudur! :cool:
Aşk başka birşeydir.
arti birimi ekleyip cekiliyorum koseme :)
Ask ınsana daır bı duygu degılmı? Ee oyleyse en azından bırılerı bunu yasamıs demek oluyor sanırım? Belkı leyla ıle mecnun, kerem ıle aslı : )
Bıde ben askın ozlemle ılgısı oldugunu dusunuyorum. Yanı sevdıgıne kavusamama halı ınsanda bı tur arızaya yol acıyor : ) Bızde buna ask dıyormusuz gıbı..
Aksı halde evlılıgın askı oldurmesı nasıl acıklanabılırkı : ) Dusunsenıze leyla mecnuna kavussaydı belkıde sırf uyurken horladıgı ıcın onu terkedıcektı : )
ask, mantigin false dondurdugu durumdur desek mi acaba?
Ahh Nihan ah..
Aşağıdaki şiiri şimdi kendim için yazdım. (Biraz afrikanca oldu ama.. Neyse aşığız ya affedersiniz artık.)
Hiç yakışıyor mu benim gibi makineleşmiş bir insana aşık olmak?
Biz ancak yapısal algoritmaları programalayarak birşeyler yapmak...
Hiç programcı aşık olurmu e be ahmak!
MSN, ICQ açık bekle daha çok beklersin salak.. salak.
:aglama:
aşk vücuttaki oksitoksin hormonun salgılanarak artması ve beynin uyarılmasıdır.
yolda güzel bir kız gördünüz, heyecenlandınız, şaşırdınız, mutlu oldunuz, işte bu bir aşktır..
aradan 10 dakika geçti kızı unuttunuz ve başka bir kız gördünüz ve yine aynı mutluluk ve heyecan sizi sardı, buda bir aşktır.
aradan 10 dakika geçti ancak 2. gördüğünüz kızı unutamadınız ve onu tekrar görmek istediniz, buda bağlılıktır.
Herşey bilimsel olarak açıklanamaz.
Aşk; iki iken bir olmaktır...
Açıklanamaz ama herşeyin bir bilimsel açıklaması vardır, aşkında..
Uhmm birisi aşk mı dedi.. :rolleyes:
Bana göre siz yanlış şeyin tarifini yapıyorsunuz.
Bana göre; aşk bir anlıktır. İlk görüşte aşk vardır.
Bana göre; aşk sonsuzluk demek değildir. Geçicidir.
Sizin tarif ettiğiniz şey sevgidir. Sevdalanmaktır. Bir insan ilk gördüğü kişiye aşık olur ama sevemez.
Sevda bitmez. Aşk bitebilir. Sevgi sonsuza dektir.
İşte aşk ile sevginin arasındaki fark budur.
İnsanlar hergün aşık olabilir ama sadece bir kişiyi sever. (Karşıcins)
Arkadaşlar lütfen karıştırmayalım aşk ile sevgiyi. İkisinin arasında çok fark var..
Orjinal mesajı gönderen JARGON
Açıklanamaz ama herşeyin bir bilimsel açıklaması vardır, aşkında..
Yazdığın cümle kendi içinde çelişkilidir. Savunduğun bilim çelişkileri reddeder.
Ama ben reddetmiyorum.
Çünkü az önce de dediğim gibi her şey bilimsel olarak açıklanamaz.
Bu arada aşkın gücüne bir örnek; http://www.mutasyon.net/ho_yazioku.asp?id=27
Niye tanımlamaya calisiyonuz ki.. Yasayan bilir zaten.. Yasamayana da anlatmaya calismak bosuna..
Kesınlıkle...
"Kımse sana asık oldugunu soyleyemez.. Bunu sen kendın bılırsın..."
:)
Adrenalin
26/06/2003, 19:09
Aşk başka birşeydir.
Ansugo ilk sevgilimle 2yıl ayrı kaldık. Ailesi benim yüzümden yurtdışına gönderdi kızlarını. 10.000$ telefon faturası ödedi kızın ailesi benim yüzümden.
Ha şimdi benimle değil çünkü ailesi zorla evlendirdi ve şimdi ne yapıyor hiç bimiyorum.
Budamı aşk değildi ? Bizi birleştiren tek şey telefondu. Şimdi sevdiğim kızada ünide hasta olan bi kişi bile yok sadece muhabbetini seven var. Leyla Mecnun aşkını bu devirde arama çünkü bu teknoloji ozaman olsaydı Leyla Mecnun da olmazdı.
Aşk acısı biraz içimi yaktığında aklıma Kemal amcamızın bir şiiri geliyor... :p
Ama burası sanırım yeri değil. İsteyene özel mesaj olarak gönderebilirim. :D
(Leyla mecnun ile ilgili, sanırım hatırlamışsınızdır :D )
Adrenalin
26/06/2003, 19:47
Ben isterdim. Aşk denilince Aklıma Can Dündar'dan Aşka ve Terke Dair (http://www.antoloji.com/siir/siir/siir_SQL.asp?siir_id=51645&adet=0&liste=top100A&telem=300&elem=3) Şiiri geliyor :)
Orjinal mesajı gönderen HunTER
Ask ınsana daır bı duygu degılmı? Ee oyleyse en azından bırılerı bunu yasamıs demek oluyor sanırım? Belkı leyla ıle mecnun, kerem ıle aslı : )
Orjinal mesajı gönderen Adrenalin
Leyla Mecnun aşkını bu devirde arama çünkü bu teknoloji ozaman olsaydı Leyla Mecnun da olmazdı.
Siz Mecnun ile Leylâ'nın aşkının sadece Mecnun'un kendini çöle vurduğu anlarını okudunuz sanırsam.
Hikâyenin sonlarına doğru garip birşeyler oluyordu diye hatırlıyorum ya belki de yanlış hatırlıyorumdur...
Orjinal mesajı gönderen EAN
Yazdığın cümle kendi içinde çelişkilidir. Savunduğun bilim çelişkileri reddeder.
Ama ben reddetmiyorum.
Çünkü az önce de dediğim gibi her şey bilimsel olarak açıklanamaz.
Herşeyin bilimsel bir açıklaması vardır ama açıklanamayabilir. Yani insanoğlu açıklayamayabilir. Ben çelişki göremiyorum bu cümlede.
Orjinal mesajı gönderen Adrenalin
Ben isterdim.
Walla bende göndermek isterdim ama aile terbiyem bu şiiri bu metin kutusuna tuşlamaya izin vermiyor. :D
Bu arada büyük bir çoğunlğumuz onun şiirleriyle büyüdük. Herkes biliyordur. Bir arkadaşına sor anlatır sana.. :p
Adrenalin
27/06/2003, 16:08
Özel mesaj yolla ya :) Buraya yaz demedim ki.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.