Tam Sürümünü Görmek İçin : En iyi ücretsiz e-mail hizmeti
En iyi ücretsiz e-mail hizmeti veren web sitesi sizce hangisi ?
Scorpion
26/03/2007, 17:55
kesinlikle gmail!+1:super:
gmail ve yahoo derim ben.
Predator
26/03/2007, 19:27
+1:super:
+1
:)
supersistem
26/03/2007, 20:26
gmail
sırası ile,
Gmail
Yahoo
Hotmail
Mail.Ru
Bencede Gmail + Gmail Drive sanal Harddisk :)
darkhorn
28/03/2007, 01:21
ayrıca bakınız:
http://forum.ceviz.net/hangi-e-posta-saglayicini-kullaniyosunuz-t39102.html
;)
mesutyanik
29/03/2007, 11:58
gmail i tek geçerim...
www.inbox.com (http://www.inbox.com)
-- bedava pop3 desteği
-- güzel eski yahoo benzeri arayüz, ama yeni yahoo gibi de AJAX desteği (sağ click olayı)
-- 2GB alan, 20 MB dosya limiti (alan 5GB'a yükseltilecek sanırım yakında)
-- Explorer'a eklenti olarak kurulan çok işe yarayan bir program.. Dosyalarınızı kopyala Yapıştır ile mail'inize atabiliyorsunuz.. tarayıcılardan daha hızlı gidiyor dosyalar böylece + program ile gönderirseniz dosya limiti 50MB...
-- gelen mail'leri anında bu program sayesinde uyarı alarak görebilyorsunuz.
-- Mail içinde Fotoğraf albümü oluşturabilme, Storage oluşturabilme (gmail için çıkan firefox eklentileri gibi değil.. farklı bir alanda oluşturuluyor dosyalar, gelen kutusunda filan gözükmüyor, ama mail yollarken direkt storage'dan alabiliyorsunuz dosyalarınızı)
Bence henüz gmail gibi popüler olamamışsa da en az GMAiL kadar iş yapacak olan bir yer gibi geldi.. Artı henüz bir yıllık hizmet vermesinden dolayı güzel email isimleri alabilme olanağınız da var..
Şiddetle tavsiye ederim..
www.inbox.com (http://www.inbox.com)
-- bedava pop3 desteği
-- güzel eski yahoo benzeri arayüz, ama yeni yahoo gibi de AJAX desteği (sağ click olayı)
-- 2GB alan, 20 MB dosya limiti (alan 5GB'a yükseltilecek sanırım yakında)
-- Explorer'a eklenti olarak kurulan çok işe yarayan bir program.. Dosyalarınızı kopyala Yapıştır ile mail'inize atabiliyorsunuz.. tarayıcılardan daha hızlı gidiyor dosyalar böylece + program ile gönderirseniz dosya limiti 50MB...
-- gelen mail'leri anında bu program sayesinde uyarı alarak görebilyorsunuz.
-- Mail içinde Fotoğraf albümü oluşturabilme, Storage oluşturabilme (gmail için çıkan firefox eklentileri gibi değil.. farklı bir alanda oluşturuluyor dosyalar, gelen kutusunda filan gözükmüyor, ama mail yollarken direkt storage'dan alabiliyorsunuz dosyalarınızı)
Bence henüz gmail gibi popüler olamamışsa da en az GMAiL kadar iş yapacak olan bir yer gibi geldi.. Artı henüz bir yıllık hizmet vermesinden dolayı güzel email isimleri alabilme olanağınız da var..
Şiddetle tavsiye ederim..
ben zaten inbox.com'dan kullanıyorum..
daha iyisi varmı diye sorduydum arkadaşlara ama genel olarak herkes "gmail" dedi
zamanında yeterince gmail kullandıydım inbox kadar kullanışlı olmadığını söyleyebilirim
bu durumda inbox'a devam edeceğim.
yahoo artık sınırsız alan veriyor.
admıstrator
29/03/2007, 21:18
evet bunların hıç bırı değil sadece windows live beta
evet bunların hıç bırı değil sadece windows live beta
birisi bana microsoft mu dedi ? :iih::iih:
benden uzak Allah'a yakın olsun (MS)
ben zaten inbox.com'dan kullanıyorum..
daha iyisi varmı diye sorduydum arkadaşlara ama genel olarak herkes "gmail" dedi
zamanında yeterince gmail kullandıydım inbox kadar kullanışlı olmadığını söyleyebilirim
bu durumda inbox'a devam edeceğim.
e be usta =P
mis gibi inbox'un vardı zaten, ne diye ararsın ki daha iyisini??
inbox'un herşeyi çok güzel ama bağlantısı her zaman güvenilir değil..
çok nadir de olsa bazen mailler geç gidebiliyor veya gönderilen dosya yarıda sorun çıkarabiliyor. hoş gmail'de de oluyor o kadarı zaten..
yesilvadi
31/03/2007, 03:28
www.walla.com
3gb alan veriyor, çok hızlı ve kullanışlı bir arayüzü var. ben kullanmıyorum doğrusu ama güzel, bilginiz olsun istedim
stratejist
31/03/2007, 03:58
mail.ru az kullaniyom ama 10 mb kadar dosya yollamam gerektiginde baska altarnatifini göremiyorum. attacment upload hızıda çok iyi.
spam filtrelemedeki üstün başarısı
outlook express ve benzeri programlar için pop3 desteği
kullanım kolaylığı ve pratik arayüz
yüksek kapasiteye sahip mailbox
tavsiyem Gmail
mavikusak
03/04/2007, 11:40
Hotmail adresiene gelen önemli mailleriniz elinize ulaşayabilir. Bazı mailler spam mail olarak bile inbox ınıza gelmiyor nerye gittiği belli değil :D
Benim favorim Gmail
Bütün maillerden şikayetçiyim. Şu junk mail olayına uyuz oluyorum. Junk maili olmayan, junk maile giden mailleri inbox a gönderen bir mail yokmu acaba :)
stratejist
04/04/2007, 00:19
Bütün maillerden şikayetçiyim. Şu junk mail olayına uyuz oluyorum. Junk maili olmayan, junk maile giden mailleri inbox a gönderen bir mail yokmu acaba :)
spam degildir e işaretlersen artık filitrelemeye mağruz kalmaz. veya not junk mail gibi bir yazı olması lazım onu seç
günde 100 ün üstünde gelen kutum dolardı o zaman.
iyi ki spam filtreleri var.
stratejist
05/04/2007, 00:45
spam göndersem bende rahatsız olurdum. ama ben göndersem spam filitresini geçerdim. kendi mailinden gidiyomuş gibi yollardım kendi mailini bloklamadıysa :D inbox ta olurdu spamlarım.
yanılıyorsun stratejist.. Fake mail yaparsan asıl ozaman spam filtresine takılırsın
gmail çok kullanışlı geliyor bana gmail ;)
:) buradan gördüm, inbox.com'u kullanmaya başladım, çok hoşuma gitti :)
ophelia25
06/04/2007, 15:15
kesinilikle gmail derim:super:
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.