PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : dualarınızı bekliyorum!

RaiST
25/06/2003, 23:00
of 5 dakka sonra bu donemki notlarımı ogrenecem.. of cok kotuyum!!!

dua edin! :rolleyes:

:)

(mattan caktım gibime geliyo ama hadi hayirlisi)

RaiST
25/06/2003, 23:01
allah kahretsin 3 f var!

Predator
25/06/2003, 23:03
Yaz okulu seni bekliyor raist :))

Gerçi sizinki çok geç bitmiş yaw...

ee++
25/06/2003, 23:06
geçmiş olsun, üzüldüm.

RaiST
25/06/2003, 23:07
yaz okuluda bekleyemiyor! stajım var of of.. artık uzulmuyom bile yuz kalmadı uzulecek...!

yanı mat 151 i 3 kez de gecmis bir adam olarak sanırım kimya ve lineer cebiride ole yapcam!

omer
25/06/2003, 23:18
Bende dua istiyorum raist için dua edenler benide araya sıkıştırabilirmi.?

Ansugo
25/06/2003, 23:21
RaiST...

Sinirlenmeye gerek yok. Okuduğun okulda sağlam adamlar 1.72 ortalama ile dahi geçebiliyor. (Geçen dönem, bizim bölümde, 1.72 üstünde alan herkes geçti. Hocalar falan isyan etti. Fakat zannedersem çok sağlam birinin çocuğu 1.72'de kalmıştı. Böylelikle onunla beraber bizim birkaç arkadaşı ve toplamda 30-40 kişiyi ihya ettiler. Böyle birşeyi ise kimse sallamadı. Normalde acaip büyük tepki olması gerekirdi)

Benim de 3 F'im var, bu dönem fazladan 3 ders almıştım ve ağzımın payını almış oldum. Bu 3 F, bir ders bu dönemden (D-), bir ders önümüzdeki dönemden (D+) olmak üzere 2 ders daha fazla almamı sağladı (toplamda 7 kredi, ortalama tutmadığı için)

Sen ATA dersini hangi hocadan aldın bilmiyorum, ama İsmet Görgülü gibi birisinin 57'de kalmış bir adama ve devamsızlığı kendi koyduğu limitin üstünde olan bir adama nasıl olupta 8 puan kanâat kullandığını halen anlamış değilim. (Gerçi 10 derse devam ve 5 puan derse katılım diye barem koyup, normalde kendimizin alması gereken notu kendi insafına tâyin etmiş olmuyor) Bu okulda sevindiğim en büyük andır. (Biz notları dün öğrenmiştik)

Hayırlısı diyelim RaiST'im. Çalışsamda çalışmasam da kalıyorum. Seneye ilk dönem 12 ders alınca bakalım ne olacak?

Bir de buradan söylemek lazım. Başkent Üniversite'sini yazcak olan adaylar hiç sevinmesin. Geçme notu tıp hariç tüm bölümler için 65'dir. Alt limit 45 idi, onu geçen sene 50 yaptılar. 50 D- demektir. Eğer ortalamanız 2.0 ı geçerse D- lerden geçersiniz. 50-65 arası 4 not sıkıştırdılar.

Ek olarak Tıp fakültesi hariç bütünleme, yaz okulu gibi şeyler yoktur.

Eğer yazacak olan varsa, mümkünse Tıp yazsın. 45 ile paşalar gibi geçersiniz. Bütünlemeniz, yaz okulunuz olur. Okulda ayrı yönetmeliğe sahip tek bölüm olmanın gururu ile Tıp kantininde sefâ sürebilirsiniz.

Dua ile olsa keşke bu işler...

Ali Sarı
26/06/2003, 02:36
Ehem :)

raist geçmiş olsun, ansugo sana da :P

Bizde1.80'i tutturan DD ve DC'lerden geçiyor. Kendimden biliyorum Geçen dönem 2 DD bir de DC'ye sahiptim 1.97 ortalama ile yırtmıştım. Bu dönem de 3 DD 1 DC ve 2.küsür ortalama ile yırtmış bulunuyorum.

Ancak avukatlık ve noterlik mevzuatı denen dersin finalinden nasıl 55 aldım hala aklım almıyor.

Adam yaz okuluna gelmemek için olsa gerek, benim gibi boş kağıt verenleri bile geçirmiş. Bizdeki eğitim sistemine bakar mısın! Ben bu durumda bu boş kağıt verecek yırttığım dersi biliyor biriyim öyle mi?

Ya ders geçmek için baraj 30 olur mu? Öyle ilginç bir okul bu ya, gerçi benim için iyi oluyor. Ders çalışmayan biriyim, okuduğu bölümü sevmeyen biriyim ama yarın mecbur kalırsam bu işi yapacağım belki de ve bu notlarla geçtiğim için bu işin ehli biri sayılacağım öyle mi?

Eh, biz adam olmayız be :)

Predator
26/06/2003, 04:02
@Ansugo

Yaz okulu konusunda yanılıyorsun.

http://www.po.metu.edu.tr/oshb/

Predator
26/06/2003, 04:03
Dikkatli okumamışım başkentden bahsediyormussun.

Yiuh saçmalıkmış.

RaiST
26/06/2003, 09:37
kader kısmet diyorum yapacak birşey yok. tabiki peder beye anlatmak lazım durumu...

he birde birsey sorcam haberin vardır. simdi bizim muh. fakultesnde bu yeni donem icin kimya gibi dersleri kaldırdılar ve yerine betik diller gibi ders getirdiler..

ben kimyadan yine kaldım.. nolur benim halim :) bana betik dilleri verirlermi ders olarak

RaiST
26/06/2003, 09:38
Başkent yazmayın arkadaşlar tercihlerinizde...

Mingitau
26/06/2003, 10:26
Bizde de yaz okulu yok zaten okul anaokulu gibi :D

Gurhan
26/06/2003, 11:24
belki konu dışı olucak bilg. donanımı okuyorum
benim ortalama 75 filan gelir ama uzattım galiba okulu
buna rağmen gürhan gelip bana işletim sistemi kursana diyen adam 95 ortalama ile ilk 3'e giriyor Türkiye'de bu sistem varken pehhh....

RaiST
26/06/2003, 12:04
bende kesın uzattım

Ansugo
26/06/2003, 15:55
Orjinal mesajı gönderen RaiST
kader kısmet diyorum yapacak birşey yok. tabiki peder beye anlatmak lazım durumu...

he birde birsey sorcam haberin vardır. simdi bizim muh. fakultesnde bu yeni donem icin kimya gibi dersleri kaldırdılar ve yerine betik diller gibi ders getirdiler..

ben kimyadan yine kaldım.. nolur benim halim :) bana betik dilleri verirlermi ders olarak

Kimya dersi zorunlu ise ve kaldırdılarsa senin diğerini alabilmen lazım.

Ya da sen bu sene alma Kimya'yı, seneye alırsın hem o zamana yönetmelik falan değişebilir :)

Benim bildiğim ders değiştiği zaman yeni gelen dersi alabildiğin. Biz de ilk sene iktisat dersi vardı. İki dönem de F almış idim. Ertesi sene dersin adı Ekonomi oldu. Sadıklar sağolsun bir güzel geçmiş idik. ( Yahu, Hukuk okuyan adam iktisati neresine sürsün. Grafikle ne işim var benim? Ya da neden detaya iniyorsun. Sonuçta bu genel kültür dersi diye veriliyor bize. Temel noktalara temas et, gerisini öğrenmek isteyen öğrenir nasılsa...)

Bu okulda herşeyi zorlamak lazım. Yönetim Kurulu kararı ile neler oluyor neler? :)

@AliCan : Bizim bir vatandaş 4. sınıf dersi olan Noterlik ve Avukatlığı "fazladan" aldı ve bu seçmeli dersimizden bir güzel F'lemiş idi. Çalışmasına rağmen...

@Predator : Ağbi bizi ODTU'nun kapısından içeri almıyorlar. İçeri girersek sonra kapitalist diye taşlıyorlar bizi mekdanılds niyetine :)

Ali Sarı
26/06/2003, 23:04
@Ansugo: Kaşınmış sizin eleman, kaşıtmışlar sonra da :)

sokrates
27/06/2003, 21:15
bende uzatttim yaw, istanbula gidicem yarin kara kara dusunuyom ne uydursam bizimkilere diye, maktiken anlatmak mumkun degil 7. sene olcak cunku.
hocalar beni cok sevdi birakmak istemiyorlar desem olurmu acaba:D

fatalnmake
27/06/2003, 21:29
bu baskentle ilgili soyleyebilecegim cok sey var ama susma hakkimi kullaniyom ne de osa bu yazilim ipleri kaydediyo.. o kadar cok yani :)

ayşenaz
03/07/2003, 11:36
üzülme her öğrencinin b1şın1 gelir:D BENİM B1ŞIM1 GELMEDİ 1YRI:4: