PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Telekom yutrdışı çıkışlarda yine sorun

agnosi
23/03/2007, 14:20
yine sorun yine sorun bıktık artık
Yurtdışından aldığımız hostinglere türkiyeden erişilemiyor. Adamlar %99,9 uptime garantisi veriyorlar ama bizim türk telekomu hesaba katmıyorlar tabi. Müşterilerimiz haklı olarak şikayetçiler ama durumu izah edemiyoruz. Ne olacak bu halimiz. Hız testlerinde performans çok iyi. gel gör ki siteler açılmıyor. Olumlu tek tarafı google indexleri yurtdışından alıyor olması.

Priapos
23/03/2007, 16:27
sonuçta sitelerimizin büyük bölümü türkçe haliyle büyük bir hiti türkiyeden alıyor.turk telekom iyice abarttı durumu.

müşterilerimede durumu anlatamıyorum. off off.

agnosi
23/03/2007, 17:27
Dünya sıralamasında en iyi 10 arasında gösterilen firmalarla çalışıyoruz. türkiyedeki hosting firmalarını bu listeye alsak ne olur merak ediyorum kaçtan başlarız acaba. ama sonuç olarak ortaya çıkan şu

Dünyanın en iyilerinden gösterilen hosting firmasındaki sitelerimize şuanda erişim yok
Türkiyedeki en amatör hosting firmasındaki sitelerimize erişim şuanda var

Öyle de bir çelişkidir ki hangisini tercih etmeliyiz bilemiyorum. Google, siteleri indexlerken sunucu erişim hızları, hatta sunucunun bulunduğu yer, hatta firma, indexlerin sıralamsını etkileyebiliyor. Google sitelerimize yurtdışından hızlı erişiyor. Bu durum indexlerimiz için iyi. Ama biz türkiyeden yavaş erişiyoruz. google performansı iyi de siteye ziyaretçi giremiyor giren de kaçıyor nasıl iştir bu.