PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : internette sorun acilllll

ezgi_23
21/03/2007, 18:19
arkadaşlar ben adsl workgroup üzerinden nete bağlanıyodum ama format attım pc'ye.ondan sonra pc neti tanımadı.yani ağ bağlantılarımı açtığımda içinde hiçbişey yok.kuramıyorum bağlantıyı,acil yardımlarını bekliyorum.(pc xp)

karavanabatu
21/03/2007, 19:45
Eğer Modem Zyxel* markası dışında bir marka ise Internet Explorer adres çubuğuna 10.0.0.2 yazın ardından modem yanında verilen cd'den ya da kitapçıktaki kullanıcı adı ve parolayı girin. Giriş yaptıktan sonra WAN kısmına girip ordaki "Username" ve Password kısmına ADSL sağlayıcınızın kayıt olurken verdiği kullanıcı adını ve parolayı girin ve aşağıdaki bölümden ayarlarınızı kaydedin.

Zyxel için adres :192.168.1.252

Orkan
21/03/2007, 22:30
Anladığım kadarıyla ethernet kartını tanıtmamışınız öncelik ile ana kart cd'nizden veya ethernet kart disket,cd kurulum yapmanız gerekiyor.
Şu adımları takip edin : Bilgisayarım-Özellikler-Donanım-Aygıt Yöneticisi
Bu bölümde ünlem işareti ile belirtilmiş bir yada bir kaç aygıt göreceksiniz büyük olasılıkla ethernet diye yazan bir aygıt olacaktır bunu kurmanız gerekiyor ondan sonra modem'i kendiliğinden tanıyacaktır. Eğer anakart cd'niz yok ise ana kartınızın modelini yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Priapos
22/03/2007, 02:49
internette sorun acilllll
Kusura Bakmayın Ama Böyle Başlık Açan Arkadaşlara Hiç Yardım Etmek İstemiyorum ve 1. Mesajı Daha.

workgroup zaten otomatik geliyor. kullandığın modem nedir?
usb mi? ethernet mi?